News

Premieră absolută în familia regală! Kate Middleton a lipsit de la un eveniment regal din cauza unuia dintre copiii ei

Premieră absolută în familia regală! Kate Middleton a lipsit de la un eveniment regal din cauza unuia dintre copiii ei camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Ducii de Cambridge au încălcat tradiţia regală în momentul în care au angajat o singură bonă pentru cei trei copii ai lor, iar, când unul dintre aceştia nu s-a simţit bine şi dădaca n-a fost disponibilă, Kate a ales să rămână acasă cu copilul bolnav şi să lipsească de la un eveniment regal. O situaţie fără precedent!

Faptul că William şi Kate nu au un număr mare de angajaţi are urmări asupra responsabilităţilor lor regale. Tocmai pentru că mămica regală are numai o bonă pentru toţi cei trei copii ai ei, iar aceasta a fost indisponibilă alaltăieri seară, – când ducesa trebuia să fie prezentă la Tusk Conservation Awards din Londra – Kate a fost nevoită să absenteze de la eveniment pe motiv de… copil bolnav.

Nu s-a mai pomenit, până acum, ca un membru marcant al familiei regale să lipsească de la un eveniment din cauza unui copil de-al său. Până acum, a existat o armată întreagă de angajaţi care să-i înlocuiască pe părinţii regali şi să stea cu copiii de fiecare dată când era nevoie.

Dar Ducii de Cambridge sunt e excepţie!

Bona celor trei copii ai Ducilor de Cambridge

Ei nu şi-au dorit decât o singură bonă pentru toţi cei trei copii ai lor şi au angajat-o pe Maria Borrallo la opt luni după ce a venit pe lume primul lor copil, Prinţul George. Acest lucru funcţionează de minune pentru familia regală, cu o singură excepţie – când bona are şi ea o problemă şi nu este la serviciu sau când aceasta este în concediu. Atunci, Kate şi William trebuie să se descurce singuri cu copiii!    

Modifică Setările