News

Premieră de gală a noului "Totul despre sex": Sarah Jessica Parker a strălucit pe covorul roşu, alături de soţul ei şi de fiul lor de 19 ani

Premieră de gală a noului "Totul despre sex": Sarah Jessica Parker a strălucit pe covorul roşu, alături de soţul ei şi de fiul lor de 19 ani camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Toată lumea aşteaptă cu sufletul la gură noul serial-continuare a celebrului Totul despre sex.

Premiera reboot-ului And Just Like That a avut loc aseară, la New York, ocazie cu care cele trei actriţe din rolul principal au strălucit pe covorul roşu. Aşa cum ne aşteptam, diva serii a fost actriţa Sarah Jessica Parker, în vârstă de 56 de ani, care a purtat o rochie în nuanţe pale de bleu şi roz, cu fustă din tul, şi o capă fină pe deasupra.

Cynthia Nixon, de 55 de ani, a ales pentru seara cea mare o rochie-cămaşă într-o nuanţă de portocaliu, în timp ce Kristin Davis, de 56, a optat pentru o rochie glam bleumarin. Cât despre Sarah, interpreta fashionistei Carrie Bradshaw a suprins şi de data aceasta cu alegerea ei de a nu-şi vopsi rădăcinele albe ale părului, lucru vizibil şi în coafura ei elaborată, cu părul prins în coc.

Vedeta seriei a fost însoţită la mult aşteptata premieră de soţul ei, actorul Matthew Broderick, şi de fiul lor în vârstă de 19 ani, James Wilkie, unul dintre cei trei copii ai cuplului căsătorit din anul 1997.

Chris Noth, actorul care-l interpretează pe Big, soţul lui Carrie, în celebrul serial, a fost şi el prezent la marea premieră, arătând foarte chipeş în ciuda faptului că au trecut anii şi peste el, acesta ajungând la vârsta de 67 de ani.

Din distribuţia noului serial lipseşte, aşa cum bine ştim, actriţa Kim Cattrall, cea care a jucat-o magistral pe Samantha Jones, după ce vedeta a refuzat categoric să îşi reia faimosul rol din această peliculă.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările