Royals

Premieră pentru familia regală: Meghan Markle, desemnată cea mai bine îmbrăcată personalitate a anului

Premieră pentru familia regală: Meghan Markle, desemnată cea mai bine îmbrăcată personalitate a anului camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Meghan Markle poate spune, fără doar şi poate, că 2018 este cel mai bun an al ei. S-a căsătorit cu Prinţul Harry, a devenit Ducesă de Sussex şi, mai nou, a fost desemnată şi cea mai bine îmbrăcată personalitate.

Potrivit celor de la revista People, publicaţie care i-a acordat această distincţie lui Meghan Markle, soţia Prinţului Harry este primul membru al familiei regale britanice care este desemnat cea mai bine îmbrăcată personalitate a anului.

„Hainele ei sunt frumos croite. Nu este nimic îndrăzneţ sau extrem. Sunt haine cu adevărat frumoase îmbrăcate de o femeie frumoasă“, a spus, pentru People, fost director al departamentului modă de la The Telegraph.

Sursa citată notează că Meghan Markle a fost desemnată cea mai bine îmbrăcată personalitate din lume deoarece a evoluat foarte frumos de la vedetă de televiziune la figură regală, iar ţinutele ei sunt o adevărată sursă de inspiraţie pentru femei din întreaga lume.

Modifică Setările