Royals

Premierul Sorin Grindeanu, invitat de onoare al Familiei Regale FOTO&VIDEO

Premierul Sorin Grindeanu, invitat de onoare al Familiei Regale FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 14 poze

Casa Regală a oferit ieri un dineu la Palatul Elisabeta, în cadrul serii dedicate diplomaţiei regale. Sorin Grindeanu, primit la Palatul Elisabeta de Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu Ieri, la Palatul Elisabeta, a avut loc seara dedicată aniversării a douăzeci de ani de la prima vizită a Majestăţii Sale Regelui Mihai reprezentând România, cu susţinerea Guvernului, pentru integrarea ţării noastre în NATO. Evenimentul a fost găzduit de Alteţa Sa Regală Principesa Moştenitoare Margareta, Custodele Coroanei, alături de Principele Radu şi de Principesa Maria.

La ceremonia din Sala Regilor a fost prezent în premieră primul ministru Sorin Grindeanu, care a şi luat cuvântul, dar şi fostul preşedinte al României Emil Constantinescu, în mandatul căruia s-a reînnodat firul diplomaţiei regale şi al angajamentelor publice în ţară.

Întâlnirea, la care au luat parte şi reprezentanţi ai Instituţiei Preşedintelui României, Guvernului, Armatei, Academiei Române, Corpului Diplomatic şi societăţii civile, a continuat cu dineul oferit în Sufrageria Mare.