Fashion

Premiile BAFTA 2020 au adus Hollywoodul la Londra. Iată cele mai impresionante apariţii pe covorul roşu

Premiile BAFTA 2020 au adus Hollywoodul la Londra. Iată cele mai impresionante apariţii pe covorul roşu camera-retro icon Vezi galeria 13 poze

Dorind să tragă un semnal de alarmă asupra consumerismului global şi daunele provocate de acesta, Catherine, Ducesa de Cambridge, a refolosit o rochie purtată la o cină oficială în Malaezia în 2012. Creaţia Alexandeer McQueen. Decizia ei vine şi ca urmare a semnalului de alarmă tras de organizatorii BAFTA, atunci când au făcut publică dorinţa de a încuraja invitaţii să poarte creaţii din şifonierul lor, creaţii achiziţionate de la un brand sustenabil, inchiriate sau chiar second hand.

Cel care a mai ţinut cont de această direcţie globală a fost actorul multi-premiat din Jocker, Joaquin Phoenix, care a promis la începutul sezonului de premii să se prezinte pe covorul roşu cu un singur costum, cel creat de Stella McCartney.

Dar pentru majoritatea starurilor şi stiliştii acestuia, covorul roşu de la BAFTA a fost un nou prilej de a celebra glamour-ul, abordând atât designeri consacraţi, cât şi nume mai puţin obişnuite. Culorile dominante au fost roz, în toate formele lui şi clasicul negru.

Scarlett a ales o creaţie Atelier Versace, iar Renee o ţunută Prada

 

Intră în galerie pentru a vedea ce au purtat vedetele.

Foto: PROFIMEDIA IMAGES

Comentarii

Modifică Setările