News

Prestaţie de Oscar! Actorul Michael Caine s-a îndrăgostit de cea care avea să îi fie soţie după ce a văzut-o într-o reclamă. Modul inedit în care au ajuns să fie împreună

Prestaţie de Oscar! Actorul Michael Caine s-a îndrăgostit de cea care avea să îi fie soţie după ce a văzut-o într-o reclamă. Modul inedit în care au ajuns să fie împreună camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

A sărbătorit recent 87 de ani, dar continuă să joace. Cu toate acestea, povestea de dragoste dintre Michael Caine şi soţia sa, Shakira Baksh (73 de ani), este mai impresionantă decât cariera pe care o lasă în urmă. 

Cei doi sunt căsătoriţi de 47 de ani,  dar felul în care au ajuns să fie împreună ar putea face subiectul unui film. În 1971, Caine a văzut–o pe Shakira într-o reclamă la cafea şi a avut impresia că a dat peste „cea mai frumoasă femeie pe care a văzut-o vreodată”. “Aveam destui bani, aşa că i-am spus prietenului meu. Mâine mergem în Brazilia. Trebuie să o găsesc”, a mărturisit starul american.

Actorul a mers ulterior într-un club, unde s-a întâlnit cu un coleg. I-a spus unde urmează să călătorească şi l-a invitat să meargă cu el: <<Într-adevăr? Ce reclamă? >>, m-a întrebat “Maxwell House Coffee, i-am spus.”. <<Nu se află în Brazilia, este pe Fulham Road”, dă senzaţia asta pentru a fi comercială>>, i-a explicat prietenul.

Caine a simţit atunci că soarta îi dă un semn. A aflat numărul ei de telefon ca să îi ceară o întâlnire. “Am sunat-o de 11 ori, dar de 10 ori m-a refuzat”, povesteşte el. Când actorul încetase să mai spere că această idilă poate avea un viitor, Shakira a acceptat să se vadă. “Am ieşit şi ne-am îndrăgostit instantaneu, iar de atunci nu ne-am mai despărţit”, adaugă Caine.

Actorul subliniază cât de mult i-a schimbat trăirile cea care i-a devenit soţie, „Fără ea, aş fi murit demult. Aş fi băut probabil până la moarte”, spune el. Shakira i-a adus liniştea şi l-a ajutat să renunţe la obiceiurile proaste. “Mi-a oferit un motiv pentru a rămâne sobru şi sănătos”.

Relaţia dintre ei este una specială. „Este mâna mea dreaptă, confidenta mea. Îi spun totul. Am fost faimos când am cunoscut-o, dar nu aş fi putut ajunge până departe fără ea”, a recunoscut Michael. El a adăugat că în lunga sa carieră a fost adesea înconjurat de femei frumoase, dar nu a avut niciodată năzuinţa de a-şi înşela soţia, pentru că ea a devenit totul pentru el încă de când a văzut-o pentru prima dată.

Actorul s-a lăudat întotdeauna cu mariajul său fenomenal. Secretul? “Dacă vrei să ai o căsnicie fericită, e bine să ai două băi. Nu vrei să împarţi asta cu o femeie sau vei ajunge să îţi pui ustensilele pentru bărbierit într-un colţ. Sunt mai în vârstă decât ea şi am nevoie de mai mult spaţiu ”, spune starul.

 

 

 

Modifică Setările