News

Prieten cu fosta? Staruri care au rămas prietene după despărţire cu fostele iubiri

de admin

Prieten cu fosta? Staruri care au rămas prietene după despărţire cu fostele iubiri

Cine mai crede în prietenie după o relaţie furtunoasă de iubire? Iată că unele vedete de la Hollywood au reuşit să facă asta, chiar dacă au trecut printr-o logodnă sau chiar căsnicie de mulţi ani. Am fost curioşi care au fost aceste foste cupluri care au rămas în termeni buni după despărţire, aşa că am realizat o listă scurtă de foşti celebri şi fără resentimente.

Lenny Kravitz şi Lisa Bonet

S-au despărţit acum mai bine de 20 de ani, dar iată că părinţii lui Zoe Kravitz se înţeleg şi acum foarte bine, după divorţ, după cum declară chiar tânăra. “Lucrurile sunt mult mai uşoare pentru că părinţii mei sunt încă apropiaţi”, a spus ea pentru revista “Ocean Drive”. Lenny Kravitz chiar se înţelege foarte bine şi cu actualul soţ al fostei sale soţii, Jason Momoa!

Stânga: Lenny şi fiica sa, Zoe. Jos, Lisa Bonet.


David Duchovny şi Tea Leoni

Greu de crezut că proaspăt divorţaţii actori sunt prieteni, după o despărţire la 17 ani de căsnicie, dar cei doi au petrecut împreună Sărbătorile de iarnă, alături de copiii lor. “David mi-a dat cele mai importante daruri din lume: nu ştiu dacă aş putea să-l urăsc vreodată. Mereu ne-am iubit şi ne adorăm copiii”, spunea Tea post-divorţ.

Miranda Kerr şi Orlando Bloom

Deşi ne îndoim puţin că cei doi chiar au rămas prieteni reali, aparenţele aşa ne arată încă de când au confirmat că divorţează, în 2013. “I-am spus: vom fi unul în viaţa celuilalt pentru tot restul vieţii şi avem un copil, aşa că e important să ne respectăm aşa cum am făcut dintotdeauna şi Flynn să simtă asta”, a spus Orlando în acea perioadă.

Courteney Cox şi David Arquette

Au o fiică împreună şi un mariaj în spate de 14 ani, dar cei doi foşti au rămas în relaţii foarte bune şi chiar şi-au găsit fericirea alături de alte persoane. “Când iubeşti pe cineva, vrei ca ei să fie fericiţi, chiar dacă nu sunt cu tine. Noi am fost căsătoriţi mult timp, nu e ca şi cum nu am încercat”, a spus Courteney (50) despre fostul soţ.

Bruce Willis şi Demi Moore

Cum să nu rămână prieteni, după 13 ani de căsnicie încheiaţi în 2000 şi trei fete mari de care au grijă împreună? Cele două staruri au reuşit să nu cadă în ispita ranchiunii şi să rămână o familie, chiar dacă sunt separaţi oficial şi formează un cuplu cu altcineva.

FOTO GETTY