News

Prietenia dintre Alain Delon şi Brigitte Bardot s-a rupt? Brigitte spune de ce nu-i mai răspunde actorul la scrisori

Prietenia dintre Alain Delon şi Brigitte Bardot s-a rupt? Brigitte spune de ce nu-i mai răspunde actorul la scrisori

Cele două staruri ale Franţei, despre care s-au spus că ar fi putut fi un cuplu, au împărtăşit în realitate o lungă prietenie. De doi ani, însă, Alain Delon nu-i mai răspunde la scrisori lui Brigitte Bardot

Acum, actriţa a acordat un interviu pentru Paris Match în care atinge, între altele şi acest subiect legat de Alain Delon. Se ştie că Brigitte a ales să se ţină departe de tehnologia modernă, alegând să comunice exclusiv prin scrisori cu prieteni şi rude. La fel a făcut şi cu Alain Delon. Doar că de doi ani, actorul nu i-a mai răspuns aşa cum obişnuia s-o facă. Aveau multe subiecte politice şi sociale pe marginea cărora aveau aceleaşi opinii. Dar vârsta şi problemele îşi spun cuvântul.

În ediţia Paris Match apărută pe 19 noiembrie, Brigitte nu ratează ocazia să vorbească din nou despre dragostea ei pentru animale, care, spune ea, o depăşeşte pe cea pentru Bernard d'Ormale, care îi este soţ de mai bine de 28 de ani. Dar vorbeşte şi despre Alain Delon. "Alain a împlinit 85 de ani pe 8 noiembrie. De obicei, îi trimit o scrisoare frumoasă de ziua lui. Dar de doi ani, trebuie să recunosc că nu am mai primit niciun răspuns de la el şi asta mă întristează teribil. Însă nu o iau personal. Cred că Alain a intrat într-o fază în care nu mai ţine legătura cu nimeni şi nu vreau să-l deranjez insistând. Pentru că îl înţeleg foarte bine. Alain este la fel ca mine: un animal sălbatic şi solitar", a declarat actriţa în vârstă de 86 de ani. Trebuie spus că actorul francez are şi probleme de sănătate: anul trecut, în iunie, a suferit un accident vascular cerebral. Iar cu o lună înainte, când a primit la Cannes Premiul Palme d'honneur pentru Întreaga Carieră, a vorbit despre sfârşitul carierei, dar şi al vieţii sale, într-o notă foarte sumbră - de care se pare că nu a scăpat deşi a început acest an optimist, în februarie fiica lui, Anouchka, aducând pe lume primul ei copil. 

Foto: Getty Images

Comentarii

Modifică Setările