News

Prietenie cu istorie la Hollywood. Cine sunt celebrele actriţe a căror legătură a rezistat în ciuda rivalităţii?

Prietenie cu istorie la Hollywood. Cine sunt celebrele actriţe a căror legătură a rezistat în ciuda rivalităţii? camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

attends the 23rd Annual Screen Actors Guild Awards Cocktail Reception at The Shrine Expo Hall on January 29, 2017 in Los Angeles, California.

Sunt două legende la Hollywood, amândouă câştigătoare de premiul Oscar şi, mai mult de atât, odată rivale la celebra statuie de aur. Iată despre ce actriţe celebre vorbim şi cum au reuşit să construiască una dintre cele mai sustenabile prietenii de la Hollywood!

Viola, meryl

Înainte de a urca pe scena de la Oscaruri pentru a-şi primi trofeul auriu la categoria Cea mai bună actriţă în rol secundar, Viola Davis s-a oprit pentru o îmbrăţişare şi un sărut de la Meryl Streep. Nu este un comportament surprinzător pentru cele două actriţe care s-au întâlnit pentru prima dată pe platourile de filmare ale peliculei "Doubt" în 2008 şi, de atunci, s-au susţinut în mod public, devenind foarte bune prietene.

În timpul discursului de acceptare a premiului pentru cea mai bună actriţă de la SAG Awards în 2009, Streep a numit-o pe Viola "super înzestrata şi talentata Viola Davis". Ea a adăugat "Doamne, cineva să-i dea un film!". În acea producţie, Davis a jucat doar 8 minute alături de Streep, dar acestea au ajutat-o să facă o impresie bună atât în faţa co-starului său, dar şi în ochii cinefililor şi producătorilor de film.

Meryl Streep şi Viola Davis la SAG Awards 2009
Meryl Streep şi Viola Davis la SAG Awards 2009

Se pare că rugăciunile lui Streep au fost ascultate, căci 3 ani mai târziu Davis a primit un rol în filmul "The Help", pentru care a fost aproape de a căştiga premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă, dacă nu îi lua faţa şi trofeul chiar buna sa prietenă. În ciuda faptului că au fost "rivale" la prestigiosul premiu în 2012, cele două au continuat să menţină o legătură strânsă, iar prietenia lor ar trebui să reprezinte o sursă de inspiraţie pentru noi toţi.

Când Davis a primit o stea pe Aleea Celebrităţilor de la Hollywood, în luna ianuarie a acestui an, Streep a fost acolo să-şi onoreze prietena. În discursul său, Streep a avut o mulţime de cuvinte de laudă la adresa talentului lui Davis: " Viola este, fără îndoială, cea mai receptivă actriţă cu care am jucat vreodată. Este o forţă a naturii", a spus Streep.

Viola Davis, meryl streep
Cee doouă prietene la inaugurarea stelei de pe Aleea Celebrităţii a Violei

La doar câteva zile după asta, a fost rândul Violei să îi facă lui Meryl cea mai frumoasă şi sinceră declaraţie, atunci când cea din urmă a primit Globul de aur. "Tu mă faci mândră că sunt artistă", a spus ea despre Streep. "Mă faci să simt că trupul meu, faţa mea, sunt de ajuns", a adăugat Viola.

Viola Davis la Globurile de Aur 2017
Viola Davis la Globurile de Aur 2017

Chiar şi atunci când competiţia devine dură, prietenia întotdeauna este mai importantă, căci în 2012, când au fost rivale la premiul pentru cea mai bună actriţă, în ciuda victoriei lui Streep, care a plecat acasă cu Oscarul, ea a decis să doneze a doua zi 20,000 $ către o şcoală din oraşul natal al lui Davis. Şi, chiar dacă mai fac glume una pe seama celeilalte, prietenia dintre Viola şi Meryl este una dintre cele mai sincere de la Hollywood. În timpul discursului lui Streep de la Globurile de Aur din 2012, înainte ca ea să părăsească scena, ultimele cuvinte au fost îndreptate către prietena sa: "Te iubesc, Viola. Tu eşti fata mea."

Foto: Getty Images, Twitter