Meghan & Harry

Prietenii lui Harry nu o plac pe Meghan Markle. Cine face această afirmaţie?

Prietenii lui Harry nu o plac pe Meghan Markle. Cine face această afirmaţie?

Probabil că asta nu este o noutate pentru mulţi, însă e interesant s-o auzim din nou, de la altă voce.

Ei bine, Meghan Markle, femeia care tocmai ce i-a dăruit un copil Prinţului Harry, nu este deloc populară în cercul social al nepotului reginei.

Informaţia a fost dată de scriitoarea britanică Angela Levin în cadrul emisiunii Meghan and Harry Plus One, transmise de CBS şi prezentate de amica ducesei, Gayle King. 

"Nu cred că Meghan este prea populară în numeroase grupuri regale, deoarece aceşti oameni în adoră pe Harry şi consideră că prinţul este dominat de soţia lui", a declarat Angela, o scriitoare care a publicat, printre altele, o serie de biografii ale lui Harry. 

Această informaţie vine după aceea care susţine că Meghan i-ar fi interzis Prinţului Harry să se mai vadă cu vechiul şi bunul lui prieten, Tom Inskip, după ce acesta l-a sfătuit pe Harry să nu se căsătorească cu actriţa americană.

Conform reporterilor revistei „Tatler“, Meghan l-a obligat „pe soţul ei cel supus să-şi abandoneze amicii vechi, din copilărie, printre care şi Tom Skippy Inskip, tovarăşul ultra loial şi discret al lui Harry. Vina lui? I-a spus prinţului să nu se căsătorească cu Meghan şi a plătit preţul: exilul“.

Modifică Setările