News

Prima apariţie a lui Andrea Bocelli după ce s-a aflat că a fost infectat cu coronavirus

Prima apariţie a lui Andrea Bocelli după ce s-a aflat că a fost infectat cu coronavirus camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Celebrul cântăreţ italian şi star de operă a avut prima apariţie publică de când s-a aflat că a fost infectat cu coronavirus. Nu a apărut la costum, aşa cum vă aşteptaţi, ci îmbrăcat doar într-un...prosop.

În urmă cu doar câteva zile o informaţie neaşteptată făcea înconjurul planetei. Andrea Bocelli a recunoscut că în luna martie a fost diagnosticat cu coronavirus, dar a reuşit să învingă boala. El a împărţit această suferinţă cu alţi trei membri ai familiei sale. „Experienţa mea cu coronavirus? O tragedie. În familie, am fost cu toţii infectaţi. Am avut febră, am strănutat şi am tuşit. A trebuit să anulez multe concerte, a fost un coşmar”, a povestit artistul.

Deşi starea lor a fost una gravă, aceştia nu au fost internaţi. Au fost supravegheaţi la domiciliu şi trataţi. Când şi-au revenit, ei au încercat să ajute. La fel ca şi Tom Hanks şi Boceli a mers să doneze plasmă pentru cercetările COVID-19. Solistul a mers într-un centru de colectare a sângelui alături de soţia sa, Veronica, şi de cei doi băieţi şi aşa povestea lor a devenit publică.

Iată că acum, după ce şi-a expus cu sinceritate povestea despre infectarea cu coronavirus, Andrea Bocelli a apărut în public, mai exact pe stradă, în mijlocul zilei. Este prima sa apariţie de când a recunoscut prin ce perioadă difcilă a trecut în timpul pandemiei, din cauza virusului. Nu, nu s-a îmbrăcat la costum, aşa cum eram obişnuiţi să îl vedem.

Celebrul artist a fost surprins de fotografi la bustul gol. Muzicianul are o casă de vacanţă în staţiunea italiană Forte dei Marmi şi probabil se îndrepta sau venea de la plajă. Tenorul nu a fost însoţit de partenera sa de viaţă, Veronica Berti, ci de o femeie cu trăsături sud-americane. Probabil ea face parte din  staff-ul său. Andrea Bocelli are mereu nevoie de însoţitor, acesta a orbit complet la vârsta de 12 ani.

Priviţi în galeria foto apariţia tenorului Andrea Bocelli. 

Ce familie reuşită are Andrea Bocelli! Unul dintre băieţii artistului a apărut într-o campanie publicitară alături de Jennifer Lopez

Artistul de 61 de ani are trei copii cu două soţii, pe Mateo (22 de ani), Amos (25 de ani) şi Virginia (8 ani). Spre deosebire de alte celebrităţi care îşi ţin familia departe de reflectoare, Andrea şi-a introdus deja băieţii în lumea muzicii. Cel mai pasionat de asta este Mateo, care susţine spectacole împreună cu tatăl său şi este recunoscut pentru talentul pe care îl are.

Andrea l-a avut pe Mateo în timp ce era căsătorit cu prima sa soţie, Enrica Cenzatti. Moştenitorul lui Bocelli are trecere în rândul femeilor şi a reuşit să cucerească multe inimi cu frumuseţea sa. Pe lângă muzică îi place să călătorească şi îşi croieşte drum în modeling. El a apărut într-o companie pentru Guess alături de Jennifer Lopez. Diva a mărturisit că tânărul i-a lăsat o impresie extrem de plăcută şi că este un domn ca şi tată său.

Mateo are un frate mai mare, Amos, care a absolvit Institutul de Studii Muzicale „Luigi Boccherini” din Italia.

Foto: Profimedia

Modifică Setările