Kate & William

Prima apariţie din an. Unde au fost văzuţi Kate Middleton şi Prinţul William?

Prima apariţie din an. Unde au fost văzuţi Kate Middleton şi Prinţul William? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Anul 2019 se anunţă a fi unul mult mai încărcat pentru Ducii de Cambridge decât cel precedent, când Kate a avut un concediu de maternitate, iar William a absentat de la evenimentele coroanei pentru a petrece timp cu nou-născutul lui.

Prima duminică din an a marcat şi prima apariţie a Ducilor de Cambridge în public! Cei doi au mers la biserica din Sandringham şi au avut alături câţiva prieteni speciali de-ai lor. Simpatizanţii regali i-au identificat pe prietenii Ducilor ca fiind naşa de botez a Prinţului Louis, respectiv Lady Laura Meade, alături de soţul ei, James, care a ţinut un discurs amuzant la nunta lui William cu Kate, în 2011.

În compania lor se mai aflau şi Emilia Jardine-Paterson, care este naşa de botez a Prinţului George, dar şi naşul Prinţese Charlotte, respectiv Thomas van Straubenzee. A fost, aşadar, o reuniune de prieteni în toată regulă.

Ce a purtat Kate cu această ocazie? Un outfit albastru, despre care criticii regali spun că ar fi semnat de Catherine Walker & Co, şi pe care, chipurile, l-ar fi mai purtat în timpul unei îndatoriri regale în Oslo. Pe sub acel palton, Kate a purtat o rochie cu buline, creată de LK Bennett. Ea şi-a accesorizat outfitul cu pantofi negri, Prada, şi o geantă Jimmy Cho. Cerceii cu perlă, Annoushka, au completat perfect look-ul.