Royals

Prima apariţie însărcinată a Prinţesei Sofia a Suediei la un eveniment regal

Prima apariţie însărcinată a Prinţesei Sofia a Suediei la un eveniment regal

Mandatory Credit: Photo by IBL/REX/Shutterstock (8551643g) Prince Carl Philip, Princess Sofia Official dinner, Royal Palace, Stockholm, Sweden - 23 Mar 2017

Prinţii Carl Philip şi Sofia ai Suediei nu pierd timpul. S-au căsătorit în 2015, în 2016 au devenit părinţii unui băieţel, Alexander, pentru ca anul acesta să aştepte barza a doua oară. Carl Philip şi Sofia la gala de la Palatul Regal suedez La câteva ore după ce a anunţat că este din nou însărcinată, Prinţesa Sofia, în vârstă de 32 de ani, a apărut la un eveniment de gală care a avut loc la Stockholm şi la care a participat întreaga familie regală suedeză. Însoţită de chipeşul ei soţ, Prinţul Carl Philip, în vârstă de 37 de ani, bruneta a arătat cât se poate de atrăgătoare în rochia ei purpurie, de bal, care a lăsat să se ghicească un început de sarcină.

Frumoasa soţie a prinţului suedez şi-a completat rochia cu o tiară regală şi un plic cu aplicaţii din pietre, în timp ce soţul ei a purtat smoking cu redingotă.

Cel de-al doilea moştenitor al cuplului regal suedez este aşteptat să vină pe lume în septembrie, în timp ce primul lor născut va împlini în luna aprilie vârsta de un an. Asta înseamnă, conform calculelor, că Prinţesa Sofia este acum însărcinată în patru luni.

Foto: Rex Features, Instagram