News

Prima declaraţie a lui Sophie, fiica lui Luke Perry, după moartea acestuia

Prima declaraţie a lui Sophie, fiica lui Luke Perry, după moartea acestuia

S-au scris multe despre idolul unei generaţii, zilele acestea.

Luke Perry nu mai este şi, odată cu el, l-am pierdut şi pe eroul adolescenţei noastre, rebelul Dylan Mckay din Beverly Hills, 90210. Pierderea cea mai mare nu este, deisgur, a noastră, ci a familiei actorului decedat la doar 52 de ani, din cauza unui accident vascular cerebral. 

Luke Perry era tatăl a doi copii, Jack, de 21 de ani, şi Sophie, de 18, pe care i-a avut din mariajul de zece ani cu Minnie Sharp. 

Sophie, fiica cea mică a actorului, este plecată în Malawi, Africa, încă din 29 ianuarie, acolo unde face voluntariat alături de alţi tineri ca ea. Când a aflat de starea de sănătate a tatălui ei, aceasta s-a întors de urgenţă în State şi l-a vegheat pe cel care a fost Luke Perry.

Ieri, Sophie a postat un mesaj emoţionant pe pagina ei de Instagram, alături de o superbă fotografie cu ea şi cu tatăl ei. 

"S-au întâmplat multe săptămâna trecută, pentru mine. Şi toate foarte rapid. M-am întors din Malawi la timp pentru a fi împreună cu familia mea. În ultimele 24 de ore, am primit o cantitate înduioşătoare de sprijin şi dragoste. Nu pot să răspund la fiecare dintre sutele de mesaje frumoase şi emoţionante, dar le-am citit pe toate şi am apreciat fiecare gest pozitiv la adresa familiei mele şi a mea. Nu sunt foarte sigură ce să spun şi să fac într-o astfel de situaţie. Nu te învaţă nimeni cum să treci peste asta, mai ales când totul se întâmplă în public. Aşa că aveţi răbdare cu mine. Sunt recunoascătoare pentru toată dragostea voastră. Şi o fac în tăcere."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A lot has happened in this past week for me. Everything is happening so fast. I made it back from Malawi just in time to be here with my family, And in the past 24 hours I have received an overwhelming amount of love and support. I cannot individually respond to the hundreds of beautiful and heartfelt messages, but I see them, and appreciate you all for sending positivity to my family and I. I’m not really sure what to say or do in this situation, it’s something you aren’t ever given a lesson on how to handle, especially when it’s all happening in the public eye. So bear with me and know that I am grateful for all the love. Just, being grateful quietly.

A post shared by Sophie Perry (@lemonperry) on

Modifică Setările