News

Prima declaraţie a văduvei de 31 de ani a lui Hugh Hefner: ”Acum este în locul în care voia să-şi petreacă eternitatea”

Prima declaraţie a văduvei de 31 de ani a lui Hugh Hefner: ”Acum este în locul în care voia să-şi petreacă eternitatea”

attends the annual Halloween Party, hosted by Playboy and Hugh Hefner, at the Playboy Mansion on October 24, 2015 in Los Angeles, California.

Pe lângă cei patru copii ai săi, Hugh Hefner a lăsat în urmă şi o văduvă în vârstă de 31 de ani, care s-a arătat profund îndurerată de trecerea în nefiinţă a celui care i-a fost soţ în ultimii patru ani. Hugh Hefner şi Crystal Hefner s-au căsătorit de Anul Nou în 2012 Modelul Chrystal Hefner a rupt tăcerea şi a oferit prima declaraţie după moartea soţului ei. ”N-am fost în stare să mă adun şi să le scriu oamenilor care mi-au fost aproape şi mi-au urat condoleanţe. Sunt devastată. În continuare sunt în negare.”, le-a spus ea jurnaliştilor de la revista ”People”.

Crystal a precizat, însă, că e împăcată cu gândul că Hugh a fost înmormântat acolo unde şi-a dorit dintotdeauna, adică lângă cripta lui Marilyn Monroe din Westwood Village Memorial Park. ”L-am înmormântat sâmbătă. E într-un loc în care şi-a dorit să-şi petreacă eternitatea”, a mai precizat fostul model.

Aici a fost îngropat Hugh Hefner

Crystal, care a rămas cu o casă de 7 milioane de dolari şi alţi 5 milioane de dolari cash, a ţinut un discurs emoţionant în cinstea celui care a fost Hugh Hefner: ”A fost un erou american. Un pionier. Un suflet umil şi gentil care şi-a deschis viaţa şi casa lumii. Am simţit cât de mult m-a iubit. Eu l-am iubit enorm. Îi sunt atât de recunoscătoare. Mi-a dat propria viaţă. Mi-a oferit o direcţie în viaţă. M-a învăţat ce e bunătatea. O să fiu etern recunoscătoare că am avut ocazia să-i fiu alături, să-l ţin de mână şi să-i spun cât de mult îl iubesc. Mi-a schimbat viaţa, mi-a salvat-o. M-a făcut să mă simt iubită zi de zi. N-a fost şi n-o să mai fie niciodată un alt Hugh Hefner”.

Crystal Harris a ţinut un discurs emoţionant la funeraliile lui Hugh Hefner

foto: Getty Images

Modifică Setările