News

Prima Doamnă a Franţei, cu o coafură pixie, chocker şi rochie elegantă la o cină de stat

Prima Doamnă a Franţei, cu o coafură pixie, chocker şi rochie elegantă la o cină de stat

French President wife Brigitte Macron arrives for a state dinner with Lebanon's President General Michel Aoun and his wife Nadia Al Chami at the Elysee Presidential Palace in Paris on September 25, 2017. Photo by ELIOT BLONDET/ABACAPRESS.COM

Nu încape îndoială că Prima Doamnă a Franţei ştie cum să atragă atenţia. Aseară. Brigitte Macron a fost deosebit de elegantă la o cină de stat la Palatul Elysee din Paris. A înlocuit fusta scurtă cu o rochie elegantă care îi acoperea genunchii. Luni, Emmanuel şi Brigitte Macron au fost gazde pentru câţiva oficiali francezi la o cină de stat în care eleganţa şi-a spus cuvântul. Invitaţi de onoare au fost  preşedintele Republicii Libaneze, Michel Aoun, şi soţia sa, Nadia Aoun. Pentru această ocazie, Birgitte Macron (64) a ales un look cu totul deosebit, feminin. A ales să poarte negru, o nonculoare care denotă eleganţă şi o rochie cu umeri falşi.

Este pentru prima dată când Prima Doamnă a Franţei poartă un astfel de model de rochie cu inserţii de datelă şi un chocker din acelaşi material. Modelul cu mânecă lungă şi cu umerii ridicaţi, cu accent pus pe decolteu şi fusta până sub genunchi i-a venit ca turnată. Desigur, o alegere vestimentară cu totul uimitoare pentru Brigitte Macron, o fană a rochiilor şi fustelor deasupra genunchiului, care îi pun picioarele în evidenţă. Şi-a completat ţinuta cu o pereche de pantofi preţioşi cu inserţii de auriu şi un clutch metalic, dar şi un colier discret.

Este pentru prima dată când poartă chocker.

Pentru că rochia era prevăzuţă şi cu un chocker din dantelă, de altfel primul accesoriu de acest gen purtat de Brigitte de când este soţie de preşedinte, aceasta a ales să-şi prindă părul pentru a-şi evidenţia trăsăturile. Coafura a fost cu atât mai interesantă cu cât a semânat cu o tunsoare pixie care a avantajat-o. Şi machiajul a fost unul deosebit. Soţia lui Emmanuel Macron a optat pentru un smokey eyes care să-i scoată culoarea ochilor în evidenţă. Fără îndoială, apariţia Primei Doamne de la această cină de stat a fost cea mai elegantă de până acum, lăsând la o parte hainele ofice sau casual pentru a străluci într-o ţinută de un rafinament aparte.

Foto: Hepta