Royals

Prima dragoste a prinţului Charles nu a fost Camilla. De ce au trăit cei doi o iubire interzisă

Prima dragoste a prinţului Charles nu a fost Camilla. De ce au trăit cei doi o iubire interzisă

Prima iubire a Prinţului Charles nu a fost Camilla sau prinţesa Diana, ci fiica unui aristocrat, dar povestea lor a fost una interzisă.

Prinţul Charles studia la Universitatea Cambridge când şi-a întâlnit prima dragoste. Printr-o fericită coincidenţă a cunoscut-o pe Lucia Santa Cruz şi s-a îndrăgostit iremediabil.

În multe privinţe, Lucia Santa Cruz avea multe lucruri în comun cu Diana: ambele erau blonde, fiice de aristocraţi şi frecventau o şcoală elveţiană.  Lucia Santa Cruz era la acea vreme angajată ca asistentă de către directorul Colegiului Trinity, Lordul „Rab” Butler. Era un lingvist talentat,  vorbea patru limbi şi avea deja diplome de la Kings College, Londra şi St. Antony's College, Oxford.

Au petrecut mult timp împreună, iar întâlnirile lor au fost întotdeauna atent monitorizate de presă. Odată, paparazzii au reuşit să le facă o fotografie în timp ce se îndreptau cu maşina spre Fortune Theatre, Londra.

Cuplul era de nedespărţit, dar un lucru a stat în calea fericirii lor: Lucia era fiica fostului ambasador chilian la Londra şi era romano-catolică. Şi, din câte se ştie, moştenitorului tronului trebuia să se căsătorească doar cu un protestant. Lady Elizabeth Anson, o verişoară a lui Charles, precum şi o prietenă a lui Lucia, a observat: „A fost prima iubire reală din viaţa lui”. 

Cu toate acestea, relaţia lor nu s-a încheiat atât de uşor. Cei doi au rămas prieteni buni până în zilele noastre. În 2009, când prinţul şi ducesa de Cornwall au început un turneu oficial în America de Sud, au vizitat-o ​​la Lima, apoi, în 2011, a fost invitată la nunta Ducelui şi Ducesei de Cambridge.

Ba mai mult,  se spune că Lucia Santa Cruz a fost cea care i-a prezentat-o lui Charles pe Camilla Parker Bowles. Pe atunci, numele ei era Camilla Shand. Deşi se crede că Charles a descoperit-o pe Camilla la un meci de polo la Smith’s Lawn, cei doi s-au întâlnit, de fapt, în vara anului 1972 prin prietena lor comună Lucia, care locuia în acelaşi bloc cu Camilla, pe atunci în vârstă de 25 de ani.

Camilla a devenit adevărata şi unică iubire a lui Charles. Cu toate astea, au ajuns să îşi întemeieze familii alături de alte persoane: Charles s-a căsătorit cu Lady Diana, Camilla s-a măritat cu Andrew Parker-Bowles, un ofiţer care renunţase la cariera militară. Dar dragostea lor a fost întotdeauna mai mult decât atât, de aceea au şi ajuns să rămână împreună.

Lucia s-a căsătorit  cu diplomatul Paolo Tarso Flecha de Lima, care a devenit ulterior ambasadorul  Braziliei în Marea Britanie şi a avut o carieră de succes ca istoric.

 

 

 

Comentarii

Modifică Setările