News

Prima fotografie cu Camelia Potec mămică. Uite ce nume deosebit a ales pentru fetiţa sa

Prima fotografie cu Camelia Potec mămică. Uite ce nume deosebit a ales pentru fetiţa sa

La o săptămână după ce a născut, fosta noastră campioană la nataţie îşi duce acasă bebeluşul. Uite cum arată micuţa şi ce nume interesant a primit!

Caelia Ioana este numele deosebit pe care Camelia Potec şi iubitul ei, Sebastian, l-au ales pentru fetiţa lor. Dincolo de asemănarea cu numele mamei sale, Caelia este un derivat al numelui roman Caelius şi a substantivului caelum, care înseamnă "rai".

Micuţa s-a grăbit să vină pe lume cu şase zile mai devreme, dându-i emoţii mari celebrei înotătoare. Naşterea a avut loc, după mai multe ore de travaliu, la maternitatea Regina Maria din Capitală. După o săptămână de spitalizare, timp în care micuţei i s-au recoltat şi celule stem, mamă şi fiică au ajuns cu bine acasă.

"Astăzi am împlinit o săptămână şi am decis împreună să vă salutam ? ? #Caelia #Ioana Chiar dacă am avut o săptămână mai grea de acomodare, acum suntem bine şi ne pregătim să plecăm acasă. Abia aşteptăm să ne cunoaştem toţi membrii familiei, naşii, prietenii şi să creştem ca să facem mişcare ?", a notat Camelia Potec pe contul ei de socializare, postând în premieră o fotografie cu ea în rol de mămică.

Modifică Setările