News

Prima fotografie cu Elena Udrea după eliberarea din arestul din Costa Rica

Prima fotografie cu Elena Udrea după eliberarea din arestul din Costa Rica camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Fosta politiciană s-a întors acasă după 3 luni petrecute în închisoare, alături de Alina Bica. Iată primele fotografii şi primele declaraţii.

Pe 20 decembrie, Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea şi tatăl fetiţei acesteia, anunţa pe Facebook eliberarea ei: "Moş Crăciun pentru noi a venit mai devreme, iar Elena poate în sfârşit să îşi petreacă Sărbătorile în libertate, alături de fetiţa ei."

În Ajun, Elena Udrea revenea lângă fiica ei, Eva Maria, care, la vârsta de trei luni şi jumătate, a avut parte de primul ei Crăciun.

„Cel mai greu de suportat era că nu eram cu copilul meu", a povestit Elena Udrea la Antena 3 despre perioada de detenţie. 

"Nu ştiu ce aş fi făcut fără mama, fără Adrian. Copilul e bine. Presupun că mama a suferit la fel de mult ca în 2015, acum mă gândesc că poate şi-a umplut timpul cu Eva. Mi-am văzut copilul de 5-6 ori", a mai declarat ea.

"Zilele acestea o să mă gândesc doar la familia mea şi încerc să mă bucur de familia mea, mă bucur foarte mult că îmi voi petrece ziua cu copilul meu, familia mea. Cel mai important e că suntem împreună. Fata mea e cetăţean costarican. Mi-aş fi dorit foarte mult să crească în România”, a mai spus pentru Antena 3.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările