Royals

Prima fotografie cu Kate după naşterea prinţului Louis. Au plecat spre Castelul Windsor

Prima fotografie cu Kate după naşterea prinţului Louis. Au plecat spre Castelul Windsor

Prince Harry, Meghan Markle, Prince William and Kate Middleton are seen driving out of Kensington Palace in different cars days before the Royal Wedding. Kate and William left shortly followed by Harry and Meghan in the back of another car. Only Meghan's hand with her engagement ring was viewable.

Pictured: Prince William, Kate Middleton Ref: SPL1699428 170518
Picture by: Media-Mode / Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles:310-821-2666
New York:212-619-2666
London:870-934-2666
[email protected]

Mai sunt doar câteva ore până la nunta regală, aşa că Ducii de Cambridge şi viitorii miri au părăsit Palatul Kensington pentru a se deplasa la Castelul Windsor, acolo unde vor servi ceaiul cu regina Elisabeta şi unde au loc primele repetiţii pentru nunta regală.

foto: Splash News

Văzută pentru prima dată după naşterea prinţului Louis

Paparazzi i-au surprins pe soţii Kate şi William în timp ce părăseau Palatul Kensington, la bordul bolidului lor de lux. Aceştia i-au urmat pe viitorii miri, Harry şi Meghan, care părăsiseră Kensingtonul cu doar câteva secunde înainte. Cei patru se îndreaptă spre Castelul Windsor pentru a lua parte la pregătirile pentru nunta regală şi la repetiţiile care se vor face înainte de marele eveniment. Acolo sunt aşteptaţi de suveranul britanic, pentru a servi ceaiul.

Se-ndreaptă spre Castelul Windsor

Amintim că aceasta este prima dată când o vedem pe Kate în public, după naşterea prinţului Louis. Stând în stânga şoferului, adică a soţului său, Ducesa de Cambridge purta o rochie de vară, înflorată, în nuanţe de roşu, alb şi albastru. La fel de elegant era şi Prinţul William, care purta un costum blue-navy.

La plecarea de la Windsor, William era însoţit de cei doi micuţi, George şi Charlotte, care au participat la repetiţiile de nuntă.

Modifică Setările