News

Prima fotografie cu Smiley şi Gina Pistol. Artistul a mărturisit: „E femeia ideală...”

Prima fotografie cu Smiley şi Gina Pistol. Artistul a mărturisit: „E femeia ideală...” camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Sunt mai bine doi ani de când presa autohtonă speculează pe seama relaţiei dintre cei doi. Chiar şi aşa, Smiley şi Gina nu s-au grăbit să lămurească lucrurile ori să-şi oficializeze legătura.

Zilele trecute, însă, cei doi nu s-au mai evitat şi au oferit tuturor fotografia pe care o aşteptau. Artistul şi iubita sa s-au lăsat fotografiaţi pentru prima dată, împreună, oferind practic o primă dovadă a relaţiei lor amoroase.

Cu toate acestea, cei doi n-au făcut o declaraţie clară a sentimentelor ce-i leagă. Smiley s-a mulţimit să declare, acum ceva timp, că e într-adevăr într-o relaţie amoroasă şi că femeia care îi stă alături îl face fericit. „Cred că femeia cu care sunt e cea ideală”, a răspuns Smiley despre femeie ideală.

Prilejul cu care Smiley şi Gina Pistol s-au fotografiat a fost petrecerea aniversară a casei de discuri HAHAHA Production, deţinută de artist. Din câte se ştie, cei doi sunt împreună din martie 2017.

Modifică Setările