Vedete

Prima imagine cu fiica lui Şerban Copoţ. A arătat-o tuturor pe micuţa Luna

Prima imagine cu fiica lui Şerban Copoţ. A arătat-o tuturor pe micuţa Luna camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Fericire nemărginită în familia sa! Şerban Copoţ trăieşte alături de soţia sa una dintre cele mai frumoase perioade. Fetiţa lor a venit pe lume, iar acum o arată şi publicului larg. Faceţi cunoştinţă cu Luna!

Pe 18 noiembrie, Şerban Copoţ anunţa emoţionat că fetiţa sa, al treilea copil, s-a născut. A ţinut nepărat să îi mulţumească soţiei: "La ora 07.40  iubita mea soţie a adus pe lume o fetiţa sănătoasa şi frumoasă. Suntem tare mândri de tine mami şi te iubim nespus. Sunt copleşit de emoţie şi recunoştinţă de câte ori mă gândesc că am avut noroc chior să ne întâlnim. Eşti o mamă de vis, blândă, caldă, oricând gata de sacrificii pentru familia ei. În astfel de momente, noi bărbatii ne dăm seama cat de puternice sunteţi voi femeile şi aceasta metamorfoză numită naştere va transforma in ceva ce noi nu o sa fim şi nici nu o să inţelegem niciodată pe deplin - MAMA. Inchin un pahar in cinstea tuturor mamelor si inchei prin a spune ca " Meseria de mamă este cea mai grea şi mai nobilă dintre toate meseriile pământului""

Iată că au trecut mai multe zile de atunci, soţia şi micuţa au ajuns acasă pe 20 noiembrie şi au avut parte de cea mai frumoasă primire. Şerban Copoţ împreună cu băieţii lui au amenajat casa, au pus baloane, au cumpărat buchete de flori pentru cele două fete, mama şi fiica. Acum, Şerban Copoţ a arătat-o pe Luna. E micuţă, poartă haine deschise la culoare şi se obişnuieşte cu fraţii ei. Chiar unul dintre ei o ţine în braţe. (Priviţi în galeria foto). Prezentatorul a spus: "Cand eşti la muncă şi primeşti o poza aşa... 🤗🤗🍭🤗 frate şi soră 🤗😊🤗 zi frumoasă, dragilor! #frati #familie👨‍👩‍👦‍👦👼"

Şerban Copoţ, alias Hienă de la Animal X, are o familie de nota 10. El şi soţia lui, Roxana, se iubesc de 18 ani. Cei doi s-au căsătorit în secret, după 10 ani de relaţie. Şerban şi Roxana au mers la starea civilă în martie 2015, iar de faţă a fost băieţelul lor cel mare, Tudor, care atunci avea 4 anişori.

Foto: Facebook

Modifică Setările