News

Prima iubită a lui Antonio Banderas a decedat! Actorul e de neconsolat!

Prima iubită a lui Antonio Banderas a decedat! Actorul e de neconsolat!

Antonio Banderas and his girlfriend Nicole Kimpel visit the Caminito del Rey (The King's little pathway) in the province of Malaga (Spain) the born town of Antonio. Antonio is showing to his girlfriend the province of Malaga (South of Spain) to his new girlfriend. El Caminito del Rey is an air path built into the walls of the Gaitanes Gorge of Spain, in the province of Malaga.Caminito del Rey is one of the most impressive and dangerous mountain trails in the world.

Vestea că prima lui iubită a trecut în nefiinţă l-a întristat profund pe Antonio Banderas. Actorul a ţinut neapărat să-şi ia la revedere, public, de la cea care i-a fost iubită în anii `70 şi care l-a făcut să simtă fiorii dragostei înainte de Ana Leza, Melanie Griffith sau Nicole Kimpel! Antonio a postat un mesaj emoţionant după moartea fostei iubite Actriţa Celia Trujillo este cea care şi-a pierdut viaţa, recent, şi care i-a fost iubită celebrului actor. Moartea ei a lăsat un gol imens în sufletului actorului, mai ales că, după despărţire, cei doi au rămas buni prieteni.

”Astăzi este una dintre acele zile în care viaţa mă pune la pământ. Celia Trujilio, buna mea prietenă şi fostă parteneră de viaţă, odihneşte-te în pace!”, este mesajul adresat de Antonio către Celia, femeia care a decedat la 53 de ani.

Actriţa a murit pe 13 februarie

Şi deşi pentru presa internaţională relaţia lor amoroasă a fost mai puţin cunoscută, noi am aflat că cei doi s-au cunoscut în Malaga, la sfârşitul anilor `70, pe când jucau împreună la Teatrul Dintel. Culmea e că Celia este cea care l-a urmat în Madrid pentru a-şi urma cariera cinematografică. Din păcate, relaţia lor n-a fost suficient de puternică pentru a face faţă succesului pe care amândoi au început să-l înregistreze în anii `80.

foto: twitter