Case Regale

„Prima persoană care a a înşelat a fost Prinţesa Diana!" O nouă dezvăluire incredibilă despre mariajul lui Charles cu Diana

„Prima persoană care a a înşelat a fost Prinţesa Diana!" O nouă dezvăluire incredibilă despre mariajul lui Charles cu Diana camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Mariajul Prinţului Charles cu regretata Diana continuă să fie disecat prin numeroase dezvăluiri ale celor care i-au cunoscut.

Cel mai recent, un fost ofiţer de protecţie al cuplului prezintă versiunea sa despre felul în care a mers acest mariaj nefericit. Pe numele lui Allan Peters, acesta pretinde că Charles nu a fost primul care a calcat strâmb, dimpotrivă. Prinţul a început să se vadă din nou cu Camilla, cea pe care a cunoscut-o pe când avea 20 de ani, după ce a descoperit că Diana a avut o aventură cu un alt bodyguard de-al ei, Barry Mannakee, iar Peters a fost cel care l-a informat pe Charles despre această legătură.

„Percepţia populară este că Prinţul de Wales ar fi călcat strâmb pe tot parcursul căsniciei sale – şi cu siguranţă, fără echivoc, nu este cazul”, spune Peters, care a lucrat pentru Prinţesa Diana aproape un deceniu. „Prima persoană care a făcut asta a fost prinţesa. Charles s-a la doamna Parker Bowles după ce a aflat despre aventura ei cu Mannakee.”

Mannakee a fost angajat ca ofiţer de protecţie al Dianei în 1985. Se spune că aventura lor a început în timpul unei expediţii de pescuit la Balmoral, în acel an. În 1986, bărbatul a fost transferat de la palatul regal la corpul de protecţie diplomatică. Un an mai târziu, Mannakee, pe atunci în vârstă de 39 de ani, a murit într-un accident rutier misterios.

Vorbind într-un nou documentar CNN, Peters spune următoarele despre Diana: „Am început să observ că avea un comportament neobişnuit ori de câte ori era aproape de Mannakee, aşa că am decis să vorbesc cu ea despre asta. În primele 20 de minute, ea a negat categoric. Dar apoi mi-a spus exact ce se întâmplă: avea un fel de relaţie cu Mannakee.”

„Nimeni nu este de vină. În opinia mea, toată lumea este victimă. Charles a fost supus unei presiuni extraordinare pentru a se căsători şi ea, de asemenea, a fost victima întregului proces”, adaugă fostul angajat al Dianei.

Foto: Getty Images, Profimedia

Comentarii

Modifică Setările