News

Prima postare a lui Tavi Clonda după ce Gabriela Cristea şi fetiţa lor au ieşit din spital: „Aşa ar trebui“

Prima postare a lui Tavi Clonda după ce Gabriela Cristea şi fetiţa lor au ieşit din spital: „Aşa ar trebui“ camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

În urmă cu doar câteva zile, Gabriela Cristea şi Tavi Clonda anunţau pe reţelele de socializare că au mers de urgenţă la spital cu fetiţa lor, Thea Iris Selena.

Cele două vedete le spuneau fanilor că micuţa a făcut gastroenterocolită şi că se află la al doilea astfel de episod în ultima lună, iar acest lucru i-a alarmat foarte tare, astfel că au ajuns la doctor.

Din păcate pentru Gabriela Cristea şi pentru fetiţa ei, starea de sănătate a micuţei nu era foarte bună, astfel că ele au fost internate timp de două nopţi. „După două nopţi de spitalizare începem să ne simţim mai bine. Azi mergem acasă“, a scris Tavi Clonda pe Instagram în urmă cu aproximativ 24 de ore.

Iar după externare artistul a postat pe internet o fotografie în care apare alături de Gabriela Cristea şi dansează, iar mesajul de lângă fotografie era unul de încurajare: „Viaţa ca un dans... aşa ar trebui privită“. În schimb, imediat după ce a fost externată, Gabriela Cristea a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de cealaltă fetiţă a lor, Bella Victoria Margot.

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO