News

Prima poză cu Alexandra Dinu în calitate de jurat la "Românii au talent". Arată superb la aproape 40 de ani

Prima poză cu Alexandra Dinu în calitate de jurat la "Românii au talent". Arată superb la aproape 40 de ani camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Alexandra Dinu este cea mai mare surpriză a noului sezon "Românii au talent". Ea l-a înlocuit pe Mihai Petre, celebrul coregraf. Iată că deja s-a fotografiat pe scaunul de jurat al emisiunii, filmările au început deja. 

Prima noutate a noului sezon al show-ului, de care telespectatorii vor avea parte, este o modificare în componenţa juriului. Dacă la startul emisiunii, făcea parte din gaşca juraţilor, alături de Andi Moisescu şi Andra, iar în urmă cu doi ani revenea alături de aceştia şi Florin Călinescu, în acest sezon renumitul dansator şi coregraf Mihai Petre nu va face parte din echipa juriului! În locul lui, la masa juriului se alătură Alexandra Dinu, o actriţă cu o experienţă notabilă în arta spectacolului.

Dacă la începutul carierei impresiona telespectatorii cu faptul că producea şi prezenta emisiunea ProMotor la PRO TV, din anul 2004 a început să îşi creioneze un nume în serialele şi filmele internaţionale, odată cu mutarea în Italia. De-a lungul carierei a jucat în 10 seriale de televiziune în Italia şi a jucat alături de actori, precum Adrien Brody şi Antonio Banderas.

Iată că filmările au debutat deja, iar ea a stat pe scaunul de jurat. Cum îi stă în această ipostază? Alexandra Dinu apare într-o fotografie cu părul blond, ondulat lejer, cu un machiaj puternic care îi pune în evidenţă trăsăturile superbe.

Are aproape 40 de ani, dar seamănă cu o adolescentă de 20. Poartă haine elegante, stălucitoare! Imaginea cu actriţa a fost publicată pe Instagram de make-up artistul Miki Puran, cea care s-a ocupat de machiajul Alexandrei. (Priviţi în galeria foto!)

Alexandra Dinu, primele declaraţii despre participarea sa la "Românii au talent"

Alexandra Dinu ne asigură ca la masa juraţilor, va îmbina empatia cu exigenţa şi că se va folosi de toate cunoştinţele acumulate de-a lungul carierei pentru a oferi răspunsurile potrivite şi sfaturile necesare pentru concurenţii care mai au de învăţat. Înaintea de a cunoaşte ceilalţi membrii ai juriului şi de a începe filmările, Alexandra declară: ”Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am ştiut că locul meu era acolo. În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simţit că era nici locul şi nici timpul potrivit. Am ştiut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru Românii au talent, cel mai bun show de entertainment, am ştiut că ACUM este momentul! Este o nouă experienţă pe care o aştept cu entuziasm. Abia aştept să povestesc despre această perioadă odată ce vom începe treaba!”

Foto: Pro TV, Facebook, Instagram

Modifică Setările