News

Prima reacţie a lui Mihai Petre după plecarea de la "Românii au talent": "Ne vom revedea curând"

Prima reacţie a lui Mihai Petre după plecarea de la "Românii au talent": "Ne vom revedea curând" camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Mihai Petre a făcut primele declaraţii după ce s-a aflat că nu mai face parte din juriul "Românii au talent". A fost înlocuit de Alexandra Dinu.

Sezonul 11 de la "Românii au talent" vine cu schimbări majore la masa juriului. Mihai Petre a fost înlocuit. Celebrul coregraf şi dansator a făcut primele declaraţii:

"Sezonul 11 Românii au talent nu mă va mai găsi la masă juriului. Experienţă Românii au Talent este fantastică; am fost martor şi am jurizat reprezentaţii de nivel mondial şi am avut ocazia să lucrez cu o echipa fantastică. Mulţumesc Smiley, Pavel Bartoş, Andra Andi Moisescu, Florin Călinescu, mulţumesc întregii echipe PRO TV şi vouă, cei care aţi confirmat de fiecare dată că Românii Au Talent este fără îndoială cel mai bun show-ul de entertainment din România. Mult succes în noul sezon şi în nouă formulă! Va asigur că ne vom revedea curând 🤘"

Care ar fi motivul plecării sale? Se pare că Mihai Petre îşi doreşte să se dedice mai mult familiei, dar şi şcolii de dans pe care o are. 

Alexandra Dinu e noul jurat de la "Românii au talent"

Înaintea de a cunoaşte ceilalţi membrii ai juriului şi de a începe filmările, Alexandra declară: ”Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am ştiut că locul meu era acolo. În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simţit că era nici locul şi nici timpul potrivit. Am ştiut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru Românii au talent, cel mai bun show de entertainment, am ştiut că ACUM este momentul! Este o nouă experienţă pe care o aştept cu entuziasm. Abia aştept să povestesc despre această perioadă odată ce vom începe treaba!”

Foto: Facebook

 

Modifică Setările