Vedete

Prima vedetă de la noi care şi-a pus implanturi mamare. Nu a fost Daniela Gyorfi, ci o vedetă de muzică populară

Prima vedetă de la noi care şi-a pus implanturi mamare. Nu a fost Daniela Gyorfi, ci o vedetă de muzică populară
camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Multă vreme s-a crezut că prima vedetă de la noi care a apelat la implanturi mamare a fost Daniela Gyorfi. Ulterior, s-a aflat că, de fapt, o interpretă de muzică populară, acum în vârstă de 65 de ani, a făcut prima pasul. E vorba de Nicoleta Voica.

La 65 de ani, cântăreaţa de muzică populară Nicoleta Voica arată foarte bine, fiind o femeie care a avut mereu grijă de imaginea sa publică. Aşa se explică că a fost şi una dintre deschizătoarele de drumuri în ale chirurgiei estetice. De fapt, conform propriilor declaraţii făcute de-a lungul timpului în interviuri TV, ea este prima vedetă de la noi care a apelat la bisturiu pentru implanturi mamare. 

Nicoleta Voica

După ce multă vreme s-a crezut că Daniela Gyorfi a apelat prima la silicoane, în anii 2000, Nicoleta Voica a declarat că şi-a pus implanturi mamare în urmă cu mai bine de 30 de ani, însă nu în România, ci în America, unde pleca adesea în turnee. 

Aveam sânii mici şi voiam să pot purta o rochie decoltată şi să arăt bine. (…) Când este vorba de viaţa ta, de sănătatea ta, te interesezi, deschizi ochii. Eu am căutat, m-am consultat, că să găsesc medici buni, renumiţi. Nici măcar nu m-au internat. Am stat patru ore cât m-au operat şi mi-au dat drumul acasă. La vremea respectivă am plătit 2.000 de dolari”, a declarat Nicoleta Voica în urmă cu mai mulţi ani la Wowbiz. 

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările