Royals

Prima zi de grădiniţă a Prinţesei Charlotte. A fost condusă de Ducele şi de Ducesa de Cambridge

Prima zi de grădiniţă a Prinţesei Charlotte. A fost condusă de Ducele şi de Ducesa de Cambridge

Astăzi, 4 ianuarie, este prima zi de grădiniţă a frumoasei Prinţese Charlotte. Aşa cum au anunţat Ducii de Cambridge înainte de Crăciun, începutul de an 2018 avea să vină cu schimbări în viaţa prinţesei care va păşi pentru prima dată într-o clasă de la grădiniţă. Este prima zi de grădiniţă a Prinţesei Charlotte. Spre deosebire de fratele său mai mare, Prinţul George, care a mers la grădiniţa din Montessori, Charlotte ( 2 ani şi jumătate) a fost primită astăzi la o altă grădiniţă din apropierea reşedinţei Prinţului William şi a Ducesei de Cambridge, Catherine, care locuiesc acum la Palatul Kensington.

Atsfel, Prinţesa Charlotte va frecventa cursurile grădiniţei Willcocks din Londra. ”Alteţele Sale Regale au anunţat, în această dimineaţă, şi faptul că Prinţesa Charlotte va urma cursurile Grădiniţei Willcocks, din Londra, începând cu luna ianuarie a anului 2018”, era comunicatul oficial emis înainte de Crăciun de către reprezentanţii Familiei Regale.

Conform express.co.uk, Kate şi William şi-au condus în această dimineaţă fiica la grădiniţa pentru care vor plăti 12,550 de lire sterline pe an, deşi până acum nu au fost date publicităţii fotografiile de la eveniment, aşa cum s-a întâmplat în prima zi de şcoală a prinţului George.

Prinţul George şi Prinţesa Charlotte merg la instituţii de învăţământ diferite.

Alegerea unor instituţii de învăţământ diferite ar putea sugera, de asemenea, că Familia Regală a Marii Britanii vrea să îi pregătească ca la carte pe Prinţul George şi pe Prinţesa Charlotte, într-un mod diferit, pentru a se putea descurca mai târziu cu îndatoririle regale.

Foto: Arhiv OK!, Getty Images

Modifică Setările