News

Prima zi de şcoală pentru copiii celebrităţilor. Ce decizii au luat vedetele pentru moştenitorii lor în pandemie

Prima zi de şcoală pentru copiii celebrităţilor. Ce decizii au luat vedetele pentru moştenitorii lor în pandemie camera-retro icon Vezi galeria 13 poze

A început şcoala! Ziua de 14 septembrie a fost foarte importantă pentru multe celebrităţi de la noi. Copiii lor au început şcoală, unii au revenit în bănci, unii au optat pentru şcoala online. Vedetele au povestit totul despre acest început, dar şi motivul pentru care unele dintre ele nu-şi lasă încă moştenitorii să plece de acasp, să meargă fizic la ore. 

E momentul să vedem cum a decurs prima zi de şcoală pentru copiii celebrităţilor. Iată cine şi-a dus băieţelul sau fetiţa la şcoală şi cine a optat pentru şcoala online. 

Andreea Bănică a dezvăluit cum face şcoală Sofia, fiica sa

"Prima zi de şcoală a fost online. Neobişnuit, dar Sofia a zis că a fost bine, ei îi place online şi i se pare că se concentrează mai bine. 🙈 Peste 2 săptămâni ar trebui să meargă oficial la şcoală, apoi tot online (fac pe rând). Noah încă nu a început grădiniţă, dar suntem în căutări şi pentru el. La voi cum a fost? Succes în noul an şcolar! Să fie liniştit şi fără peripeţii! 🌹"

Andra şi Cătălin Măruţă şi-au dus copiii la şcoală

Emoţii după cea mai lungă şi neobişnuită vacanţă! Începem grădiniţa şi şcoala!!! Sa fie un an frumos şi fără peripeţii! 🙏 @evamaruta @marutadavid

Mirela Vaida nu şi-a dus copiii nici la şcoală, nici la grădiniţă

A început şcoală!! Bafta şi sănătate tuturor!! Cum a fost prima zi? Eu nu am dus copiii azi la grădiniţă. Aştept să văd ce se mai întâmplă!

Elena Băsescu şi-a dus copiii la şcoală

Cu măscuţe obligatorii, dar colorate şi haioase, cu gel antibacterian şi şerveţele dezinfectante în ghiozdănel, fără flori, cu părinţi emoţionaţi care au avut acces doar pâna la poartă, fără grupuri gălăgioase, dar cu poveşti vesele despre vacanţă – aceasta este noua normalitate a primei zile de şcoală pe timp de pandemie. Este o realitate pe care trebuie să o înţelegem şi să o acceptăm, pentru că numai aşa putem să-i protejăm pe cei dragi nouă, mai ales pe cei mai în vârstă. Mult succes tuturor copiilor care azi încep şcoala sau grădiniţa! Să aveţi un an plin de realizări şi să vă bucuraţi de toate lucrurile noi pe care le veţi învăţa! Mulţumesc #dascălilor pentru eforturile pe care le fac în această perioada. #PoartăMască #PrimaZiDeŞcoală

Copiii Ancăi Serea merg la şcoală

Astăzi începe în mod oficial anul şcolar şi se redeschid majoritatea şcolilor😍 Însă nu în formatul cu care eram obişnuiţi, care includea serbare de deschidere în curtea şcolii şi copii dornici să se îmbrăţişeze după o lungă vacanţă, ci cu prezenţa online pentru mulţi copii şi distanţare socială, care presupune purtarea măştilor şi bănci prevăzut de plexiglas pentru a limita riscul de contaminare cu coronaviurs. Pe lângă aceste aspecte cu care se confruntă întreagă planetă, pentru familia noastră emoţiile sunt şi mai mari, dat fiind faptul că Moise va fi prima oară la grădiniţă, Ava în clasa 0, Sarah în clasa a şaptea, iar David în ultimul an de liceu. Cred că nu mă înşel când spun că va fi un an plin de provocări pentru toţi şi în care pornim la drum cu inima strânsă, cu teamă. Nu ştim ce ne aşteaptă, însă nu putem speră decât să fie cât mai bine, să ieşim cu toţii în primul rând sănătoşi după această experienţă. Va dorim un an şcolar cu sănătate şi reuşite! Şi, dacă se poate, presărat cu cât mai multe zâmbete.

Foto: Facebook

Modifică Setările