Vedete

Prima zi de şcoală pentru copiii vedetelor! Marcel Pavel, Ela Crăciun şi Majda Aboulumosha au avut mari emoţii

Prima zi de şcoală pentru copiii vedetelor! Marcel Pavel, Ela Crăciun şi Majda Aboulumosha au avut mari emoţii camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Astăzi a început un nou an şcolar, copiii au luat cu asalt curţile unităţilor de învăţământ, iar cele mai mari emoţii le-au avut părinţii.

Printre copiii care au trecut pentru prima dată pragul şcolilor s-au aflat şi urmaşii unor vedete autohtone, iar reţelele de socializare s-au umplut de fotografii cu micuţii fericiţi de noul pas pe care îl fac în viaţă.

„A început şcoala! Am trecut la o altă etapă. Ea foarte încrezătoare, eu plină de emoţii. Baftă copilaşi! Să aveţi un drum la şcoală plin de energie frumoasă şi înţelegere“, a scris Majda Aboulumosha în dreptul fotografiilor în care apare alături de fiica ei.

„Bună dimineaţa, dragi prieteni! Emoţii inerente pentru fetiţa mea, Yuvenalia Pavel, în prima zi de şcoală (pregătitoare)! Să-i urăm succes“, a scris şi Marcel Pavel pe Facebook.

„Alesia a purtat uniforma şcolii pe care o va urma în anii următori: fustă neagră plisată, cămaşă albă cu cravată vişinie, adidaşi albi şi şosete albe până la genunchi. A fost foarte  nerăbdătoare să înceapă şcoala şi să poarte noua uniformă“, a spus şi Ela Crăciun, în prima zi de şcoală a fiicei ei.

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO