News

Primele decizii luate după anunţul divorţului de Justin Theroux. Aniston face schimbări în viaţa sa!

Primele decizii luate după anunţul divorţului de Justin Theroux. Aniston face schimbări în viaţa sa!

Vestea divorţului lor ne-a luat pe toţi prin surprindere! Însă, Jennifer şi Justin sunt hotărâţi să nu lase ca acest eveniment nefericit să le marcheze prea mult existenţa. Amândoi sunt pregătiţi pentru a înfrunta tot ce o să vină şi să depăşească cât mai repede acest episod.

Cei din anturajul lor spun că a fost o decizie luată cu mult calm, aşa cum au precizat de altfel şi ei în respectivul comunicat de presă, şi că şi-au plănuit deja următoarele mişcări. Prima pe listă ar fi vânzarea reşedinţei din Bel-Air, unde s-au căsătorit în august 2015.

Îşi vinde casa din Bel-Air, în care s-a căsătorit cu Justin Theroux

Asta n-ar fi neapărat o decizie în directă legătură cu divorţul, ci, mai degrabă, o tehnică a lui Aniston de a face un venit suplimentar: ”Ea a cumpărat această casă şi a bagat mulţi bani în renovarea ei. Asta face Jen: cumpără case, le renovează şi apoi le vinde cu un profit uriaş”. Aşadar, nicio decizie pe fond sentimental aici! E doar o mişcare profitabilă.

Justin locuieşte în apartamentul din New York

La rândul lui, Justin Theroux s-a retras în apartamentul din New York, acolo unde Aniston n-a mai fost văzută din august 2017, după spusele vecinilor. ”Justin vine tot timpul aici, ea a încetat să mai vină din vară”, a declarat un martor.

Ultima fotografie postată de Justin Theroux cu Aniston pe reţelele de socializare. 6 august 2017

Tot fără Justin şi-a petrecut şi ziua de naştere, Jennifer fiind sărbătorită pe 11 februarie doar prieteni apropiaţi. Iar cu câteva zile înainte de a-şi anunţa divorţul, Jennifer a mers la petrecerea aniversară a bunei sale prietene, Ellen DeGeneres, singură.

Şi-a petrecut ziua de naştere în compania prietenilor

foto: Instagram, arhivă

Modifică Setările