News

Primele fotografii cu George Clooney după accident! Declaraţia ciudată a şoferului care l-a lovit: „Sper să-l mai întâlnesc“

Primele fotografii cu George Clooney după accident! Declaraţia ciudată a şoferului care l-a lovit: „Sper să-l mai întâlnesc“

HOLLYWOOD, CA - JUNE 07: George Clooney arrives at the American Film Institute's 46th Life Achievement Award Gala Tribute To George Clooney at the Dolby Theatre on June 7, 2018 in Hollywood, California. CAP/ROT/TM ©TM/ROT/Capital Pictures

În urmă cu două zile, George Clooney a avut parte de un eveniment nefericit în Italia: a făcut accident şi a ajuns de urgenţă la spital. Deşi a părăsit rapid unitatea medicală, ecoul accidentului se aude în continuare pe întreaga planetă.

Britanicii de la Daily Mail anunţă că autorul accidentului este italianul Antonello Viglino, în vârstă de 65 de ani, care a intrat frontal cu maşina în motocicleta pe care o conducea actorul. După spusele şoferului, soarele foarte puternic i-a redus vizibiltiatea şi astfel nu a văzut că din sens opus vine o motocicletă.

„Încă sunt în stare de şoc. Oamenii care se aflau în zonă mi-au spus că l-am lovit pe Clooney. Iniţial nu am înţeles şi am întrebat din nou pe cine am accidentat. Mi s-a spus că pe George Clooney. Actorul George Clooney“, a spus italianul.

În momentul în care motocicleta lui Clooney a intrat în maşina lui Viglino, actorul a zburat în aer câţiva metri, după care a căzut pe drum. După ce oamenii legii au ajuns la faţa locului şi au stat de vorbă cu şoferul, acesta a vrut să se ducă la spital, însă a aflat că George Clooney părăsise deja spitalul: „Sunt foarte supărat şi îmi pare rău pentru tot ce s-a întâmplat. Aş fi vrut să mă duc să-i cer scuze, dar era prea târziu. Totuşi, sper să-l mai întâlnesc vreodată“.

Martorii la întreaga scenă au povestit că, imediat după impact, George Clooney urla de durere şi părea că nu poate să-şi mişte picioarele. Mai mult decât atât, ei au spus că era foarte mult haos, deoarece trecătorii şi-au dat seama că cel implicat în accident este George Clooney şi toată lumea voia să-l pozeze. Ajunşi imediat la locul accidentului, bodyguarzii lui actorului le-au interzis tuturor să facă poze sau să filmeze.

Astăzi au apărut şi primele fotografii cu George Clooney după accident. Actorul a fost fotografiat pe un aeroport din Italia în timp ce părăsea ţara. În fotografii se poate vedea că el păşeşte cu greu şi trebuie să fie ţinut pentru a se putea deplasa cum trebuie.

George Clooney, după accident / foto: captură Daily Mail