Gossip

Primele dovezi că Amal e însărcinată? Iată cum arată acum soţia lui George Clooney!

Primele dovezi că Amal e însărcinată? Iată cum arată acum soţia lui George Clooney!

George Clooney and wife Amal are seen in Rome

Pictured: jeorge clooney and amal in rome Ref: SPL1292896 290516
Picture by: Mertino / Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles:310-821-2666
New York:212-619-2666
London:870-934-2666
[email protected]

S-a tot zvonit, în ultima vreme, că celebra avocată Amal Alamuddin l-ar face tată pentru prima oară pe actorul George Clooney. Şi deşi, iniţial, toată lumea a privit cu scepticism această veste, iată că acum au apărut nişte dovezi care ne dau de gândit în această privinţă.

Amal Clooney şi soţul ei au fost zăriţi, luni seară, la premiera filmului „The White Helmets”, ce a avut loc la Hotelul Bulgari din Londra. Pentru această ocazie, Amal a optat pentru o frumoasă rochie Dolce & Gabbana, cu un imprimeu floral, care, însă, a lăsat la vedere un detaliu destul de interesant: o burtică crescută!

amal-clooney
Amal e însărcinată?

N-am putea spune cu siguranţă că ceea ce vedem noi în fotografie este o sarcină, dar putem afirma că silueta lui Amal a fost întotdeauna fără cusur şi că-n aceste imagini avocata pare să fi câştigat câteva kilograme.

Deci, să fie vorba de o sarcină? Ei bine, o publicaţie libaneză susţine cu tărie că Amal ar fi apelat la un tratament de fertilitate şi că, în urma lui, Amal ar fi rămas însărcinată. Mai mult de atât, publicaţia în cauză susţine că sarcina avocatei este destul de avansată, Amal urmând să nască în luna martie... gemeni!

foto: publicaţia Hello!