News

Primele fotografii cu băieţelul Roxanei Ciuhulescu. "Eu ştiam dinainte..."

Primele fotografii cu băieţelul Roxanei Ciuhulescu. "Eu ştiam dinainte..." camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Vedeta a avut o premoniţie legată de venirea pe lume a fiului său. Iată despre ce este vorba.

Roxana Ciuhulescu tocmai s-a externat din maternitate, aducându-l acasă pe micuţul Cezar, minunea venită pe lume în familia nou formată cu Silviu Bulugioiu.

Naşterea s-a produs la mai puţin de un an de la momentul în care Roxana abia se muta în casă nouă cu fiica ei, Ana, după un divorţ dureros. Însă viaţa a luat-o prin surprindere, dăruindu-i un alt partener de viaţă, un alt copil şi o nouă şansă la fericire.

De altfel, Roxana a avut această premoniţie. Ea a povestit într-un interviu acordat revistei OK! faptul că a visat, cu ani în urmă, că va aduce pe lume un băieţel când fiica ei va avea 10 ani. Ceea ce s-a şi întâmplat!

Citeşte şi:

Exclusiv pentru OK! Primul pictorial cu Roxana Ciuhulescu şi fetiţa ei

EXCLUSIV pentru OK! – Roxana Ciuhulescu, declaraţie despre noua relaţie: „Sunt fericită!”

Roxana Ciuhulescu s-a recăsătorit FOTO

Roxana Ciuhulescu a născut chiar de ziua soţului ei

"Eu ştiam dinainte să rămân gravidă că o să aduc pe lume o fetiţă şi ştiam că o va che­ma Ana. Şi am mai văzut un lucru, că o să mai fac un băieţel când Ana va avea zece ani. Sunt curioasă dacă se adevereşte. (...) Voi da o şansa unei noi relaţii şi chiar unei căsnicii, pentru că întotdeauna am visat că voi avea doi co­pii şi sunt convinsă că, deşi nu am avut noroc prima dată, a doua oară o să am", ne-a spus ea anul trecut, în luna noiembrie.

Acum, vedeta trebuie să se reobişnuiască cu schimbatul scutecelor, după 10 ani de când a făcut prima oară asta cu fetiţa ei.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările