News

Primele fotografii cu Eva Longoria însărcinată! Actriţa radiază de fericire!

Primele fotografii cu Eva Longoria însărcinată! Actriţa radiază de fericire!

Ieri, aflam cu bucurie faptul că starul din ”Neveste Disperate” e însărcinată în patru luni, cu un băieţel. Acum avem parte şi de primele fotografii după anunţul sarcinii, cu ocazia unui shooting realizat pentru revista Oprah. Shootingul după anunţul sarcinii Eva Longoria trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa sa! Actriţa şi soţul său, Jose Anton Baston, vor deveni, la începutul primăverii viitoare, părinţii unui băieţel. Ei bine, până se întâmpla asta, Eva a acceptat să dea un interviu exclusiv şi să realizeze un shooting inedit pentru revista Oprah.

În imaginile respective, care vor apărea în numărul din ianuarie al revistei, Eva (42) este îmbrăcată în piese vestimentare care sunt incluse în colecţia sa, ”Eva Longoria Collection”. Cu un croi fluid, ţinutele nu au dezvăluit, însă, începutul de sarcină. Pesemne, Eva vrea să mai aştepte până când va da publicităţii primele fotografii cu burtica la vedere. Cert e că shootingul a fost realizat recent, iar Eva e clar că radiază de fericire cu gândul la băieţelul care va veni pe lume peste câteva luni.

La cea mai recentă apariţie

Cea mai recentă apariţie publică a Evei a avut loc pe 8 decembrie, când a mers la un eveniment caritabil. În fotografiile de acolo, Eva pare să aibă burtica proeminentă, deşi rochia a fost atent aleasă pentru a nu dezvălui acest lucru.

foto: Getty, Oprah Magazine

Modifică Setările