News

Primele fotografii cu fetiţa lui Natalie Portman. Amalia este o scumpete de copil!

Primele fotografii cu fetiţa lui Natalie Portman. Amalia este o scumpete de copil!

*EXCLUSIVE* Los Angeles, CA - Natalie Portman takes her daughter Amalia to the park. Natalie looks casual on the sunny outing in a black long sleeved top, blue jeans, and off white Converse sneakers. Pictured: Natalie Portman BACKGRID USA 5 JUNE 2017 BYLINE MUST READ: SL/Terma / BACKGRID USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Acum trei luni a născut o fetiţă minunată pe care a numit-o Amalia, al doilea copil al său cu soţul Benjamin Millepied. Natalie Portman şi-a reluat vechile obiceiuri sănătoase şi a ieşit la plimbare împreună cu fiica sa într-un parc din Los Angeles. Actriţa şi-a reintrat repede în formă şi a apărut îmbrăcată sport, în pantaloni din denim şi o bluză neagră, în timp ce se bucura de un moment de relaxare cu micuţa Amalia în braţe.

Mamă pentru a doua oară, Natalie s-a protejat de soare cu o pereche de ochelari la ochi, în timp ce fetiţa sa a purtat pe cap o pălărie albă. Mămica a fost echipa cu cele trebuincioase pentru un bebeluş, cărând după ea o geantă plină cu de toate. Amalia este un copil superb şi pare că seamănă destul de mult cu mama sa celebră. Micuţa a purtat un body cu mâneca lungă în culori pale şi o pălărie alb imaculat.

Micuţa Amalia este adorabilă.

Natalie se bucură din plin de momentele în familie, sau alături de soţul Benjamin Millepied, Amalia şi băieţelul Aleph care va împlini luna aceasta şase ani. Portman şi soţul său, dansator de balet şi coregraf s-au întâlnit pe platourile de filmare ale peliculei Black Swan în 2009, iar în decembrie 2010 anunţau logodna. Fiul lor s-a născut un an mai târziu şi s-au căsătorit în 2012.

Foto: Hepta