News

Primele fotografii cu JLo şi A-Rod după scandalul infidelităţii. Ce s-a întâmplat cu inelul de logodnă?

Primele fotografii cu JLo şi A-Rod după scandalul infidelităţii. Ce s-a întâmplat cu inelul de logodnă? camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Primele postări între momentul logodnei lor şi vestea că fostul star al baseball-ului ar fi înşelat-o pe artistă sunt de tip comercial, dar cu mici surprize.

Cu siguranţă, lui Jennifer Lopez nu i-a fost uşor să audă de la fostul coechipier al lui Alex Rodriguez, Jose Canseco, că proaspătul ei logodnic ar avea o relaţie paralelă cu fosta soţie a acestuia, Jessica Canseco. Motiv pentru care, au comentat tabloidele americane, la revenirea din Bahamas în Miami, A-Rod avea şi o urmă de lovitură pe faţă...

În lipsa oricăror declaraţii pe această temă şi a celebrelor postări "casnice" cu care ne-au obişnuit în ultimul timp, fanii au stat cu ochii pe conturile celor două staruri pentru a vedea dacă JLo mai poartă sau nu inelul de logodnă. Şi iată că, la mai mult de o săptămână de la zvonul infidelităţii lui A-Rod, primele fotografii postate pe ambele pagini de socializare sunt de tip comercial, cu accent pe colecţia australiană de ochelari pe care cei doi o promovează.

Pentru acest shooting, JLo a adoptat un look nou - o tunsoare nouă sau, cel puţin, a renunţat la meşe. Totodată, studiind mai îndeaproape cadrele, vedem că JLo nu poartă niciun inel de logodnă - semn nu că ar fi renunţat la a-l purta ci că, cel mai probabil, şedinţa foto a avut loc înainte de logodnă.

Ca dovadă că nunta este ON, chiar şi în ciuda acuzaţiilor lui Jose Canseco, JLo şi A-Rod au fost văzuţi ieşind la o cină în New York foarte relaxaţi şi cu mult râvnitul inel de logondă aflat la locul lui, pe inelarul artistei.

Vă invităm, deci, să vă bucuraţi de cele câteva cadre din timpul acestui shooting fashion foarte cool. (vezi galeria foto)

Comentarii

Modifică Setările