News

Primele fotografii cu Miranda Kerr cu burtică de gravidă. Cât este de sexy!

Primele fotografii cu Miranda Kerr cu burtică de gravidă. Cât este de sexy!

attends the 2018 InStyle and Warner Bros. 75th Annual Golden Globe Awards Post-Party at The Beverly Hilton Hotel on January 7, 2018 in Beverly Hills, California.

Anul trecut, frumoasa Miranda Kerr s-a căsătorit pentru a doua oară, de data aceasta cu miliardarului Evan Spiegel, iar la doar câteva luni de la nuntă, modelul în vârstă de 34 de ani le-a dat o veste minunată fanilor. Ea şi soţul său aşteaptă un copil, aceasta fiind cea de-a doua sarcină a Mirandei care mai are un băieţel de 7 ani, Flynn, cu fostul soţ Orlando Bloom.

Cu toate că a confirmat sarcina prin intermediul unui reprezentant: Miranda, Evan şi Flynn aşteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a celui mai nou membru al familiei lor”, este pentru prima dată când modelul apare în public cu o burtică de gravidă care prinde contur.

Miranda Kerr a fost foarte sexy la una dintre petrecerile de după Globurile de Aur, iar rochia pe care a purtat-o i-a lăsat la vedere burtica tot mai proeminentă. Vedeta originară din Australia a arătat incredibil de bine într-o rochie cu trenă, foarte strâmtă şi decoltată, cu spatele gol. Miranda a optat pentru o rochie asimetrică de la Balmain, un model leopart cu negru şi argintiu, cu aplicaţii din pene şi detalii sexy.

Rochia scurtă în faţă i-a lăsat la vedere picioarele, s-a mulat perfect pe burtica tot mai proeminentă şi i-a scos în evidenţă sânii într-un top cu barete în X. Foarte mândră de statutul său de femeie gravidă şi de forma fizică de invidiat, Miranda a radiat prin toţi porii şi s-a fotografiat în toate poziţiile pentru a-şi evidenţia sarcina.

După cum se vede, vedeta nu a fost foarte mult în greutate şi arată surprinzător de bine, cu toate că sarcina este destul de avansată. Anul acesta va veni pe lume primul copil al Mirandei cu soţul său, miliardarul de la Snapchat, Evan Spiegel.

Foto: Getty Images

Modifică Setările