Royal Babies

Primele fotografii cu Prinţesa Eugenie gravidă. A trecut de primul trimestru?

Primele fotografii cu Prinţesa Eugenie gravidă. A trecut de primul trimestru? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Viitoarea mamă de la palatul regal înfloreşte.

Cel puţin asta arată cele mai recente fotografii cu Prinţesa Eugenie, fiica cea mică a Prinţului Andrew şi a lui Sarah Ferguson. Surprinsă zilele trecute pe străzile din Londra, gravida regală a afişat o sarcină destul de dezvoltată, semn că a trecut, deja, de primul trimestru din această perioadă.

Anunţul cum că nepoata în vârstă de 30 de ani a Reginei Elisabeta va devenit mamă a fost făcut la sfârşitul lunii septembrie de către Palatul Buckingham şi sună cam aşa: Alteţa Sa Regală Prinţesa Eugenie şi Domnul Jack Brooksbank sunt încântaţi să anunţe că vor deveni părinţi la începutul anului 2021. Ducele de York şi Sarah, Ducesă de York, Domnul şi Doamna George Brooksbank, Regina şi Ducele de Edinburgh sunt foarte fericiţi datorită veştii.

La rândul lor, Eugenie şi Jack au anunţat fericitul eveniment într-un mod mai puţin protocolar, postând pe Instagram o poză cu nişte botoşei pentru bebeluşi şi cu un mesaj în care declară că de-abia aşteaptă începutul anului viitor.

Prinţesa Eugenie şi Jack Brooksbank s-au căsătorit în luna octombrie a anului 2018, ceremonia având loc la Castelul Windsor.

Acesta va fi primul nepot al Ducilor de York, Andrew şi Sarah Ferguson, părinţii Prinţesei Eugenie continuând să fie buni prieteni, în ciuda divorţului lor.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările