News

Primele fotografii cu Rachel Weisz gravidă. Arătat superb în roşu vibrant

Primele fotografii cu Rachel Weisz gravidă. Arătat superb în roşu vibrant

NYC, NY - A pregnant Rachel Weisz steps out wearing a long red ruched dress that hugged her growing baby bump. Weisz is expecting her first child with husband Daniel Craig. She has one child, Henry, with former partner Darren Aronofsky. Pictured: Rachel Weisz BACKGRID USA 23 APRIL 2018 USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Săptămâna trecută, frumoasa actriţă Rachel Weisz împărtăşea cu fanii o veste minunată. La cei 48 de ani anunţa că este gravidă cu primul copil al său cu actorul din James Bond, Daniel Craig. Cei doi sunt cum nu se poate mai fericiţi, mai ales că vor deveni părinţi la o vârstă destul de înaintată - 48, respectiv 50 de ani, fiind primul copil al cuplului. Desigur, cei doi au mai experimentat materinitatea, respectiv paternitatea, căci ambii mai au câte un copil din relaţiile anterioare. Craig are o fată de 26 de ani, Ella Craig, iar Rachel are un băiat de 11 ani, Henry.

Vestea a venit la scurt timp după ce Rachel şi Daniel au apărut împreună în public, după mult timp, fiind o apariţie destul de rară a unuia dintre cele mai discrete cupluri de la Hollywood. „Va veni în curând. Daniel şi cu mine suntem atât de fericiţi. Vom avea un bebeluş. Abia aşteptăm să ne întâlnim cu el sau cu ea. Este un mister.”, anunţa Rachel, iar acum o putem vedea în toată spendoarea.

Actriţa a fost surprinsă cu o burtică proeminentă, îmbrăcată în roşu vibrant. Iar sarcina este destul de avansată dacă ne uităm cu atenţie la formele tot mai rotunde ale vedetei. Cu un look impecabil, într-o rochie chic şi cu o pereche de sandale aurii în picioare, Rachel a arătat ravisant. Se pare că maternitatea îi prieşte pentru că pur şi simplu străluceşte.

Foto: Hepta

Modifică Setările