Vedete

Primele fotografii cu rochia de mireasă a lui Mandy Moore. Actriţa s-a căsătorit a doua oară

Primele fotografii cu rochia de mireasă a lui Mandy Moore. Actriţa s-a căsătorit a doua oară camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

La aproape un an de când s-au logodit, Mandy Moore (34) şi alesul inimii sale, muzicianul Taylor Goldsmith (33), au ajuns la altar.

Actriţa din „A walk to remember” s-a căsătorit, weekendul trecut, pentru a doua oară. Ceremonia a avut loc duminică seara, la reşedinţa starului din Los Angeles, şi a strâns laolaltă 50 de invitaţi, incluzând starurile din ”This is Us”, Milo Ventimiglia şi Chrissy Metz.

Pe reţelele de socializare au apărut deja primele fotografii de la nunta actriţei, arătându-ne-o pe Mandy într-o rochie roz, boemă, semnată de Rodarte. De altfel, întregul eveniment a fost boho-chic, temă pe care chiar fericita mireasă a ales-o.

Mandy şi Taylor s-au cunoscut acum trei ani, pe Instagram. Relaţia lor a evoluat frumos de-a lungul timpului, iar în decembrie 2017 cei doi s-au logodit. Mandy a mai fost căsătorită anterior, din 2009 până în 2016 (n.r. atunci s-a pronunţat divorţul) cu Ryan Adams. Pentru Taylor a fost, însă, prima nuntă.