Kate & William

Primele fotografii de cuplu apărute cu Kate şi William în 2004. Aşa au arătat lumii întregi că au o relaţie serioasă

Primele fotografii de cuplu apărute cu Kate şi William în 2004. Aşa au arătat lumii întregi că au o relaţie serioasă camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Sunt 18 ani de când sunt împreună, însă puţini au ştiut chiar de la început de relaţia lor. Iată care au fost fotografiile care au arătat că pasiunea lui William pentru Kate nu este una trecătoare.

S-au cunoscut în timpul universităţii, în 2002, dar primele fotografii cu ei, în postura de cuplu, au apărut doi ani mai târziu, pe când erau într-o vacanţă la schi, în Klosters. A fost, poate, şi prima vacanţă în care au fost doar ei doi, demonstrând, totodată, că relaţia lor e cât se poate de serioasă, iar intenţiile lui William vizavi de Kate sunt de luat în seamă.

Deşi mai petrecuseră câteva weekenduri împreună într-o cabană deţinută de bunica lui, pe proprietatea Balmoralului, vacanţa la schi, din aprilie 2004, a fost cea care le-a pecetluit relaţia. La acea vreme, însă, Clarence House refuza să comenteze pe baza statusului amoros al Prinţului William. ”Nu este de datoria naostră să discutăm natura relaţiilor Prinţului William cu prietenii lui. Nu ar fi cinstit faţă de el ori ei”, spunea, pe scurt, reprezentanţii Prinţului Charles.

Următoarea apariţie a cuplului, mult mai oficială, avea să fie în mai 2006, când cei doi apăreau la nunta fiicei Camillei Parker-Bowles. Kate era văzută atunci pentru prima dată alături de familia regală, oferind, astfel, semne despre rolul important pe care avea să-l aibă în viaţa Prinţului William al Marii Britanii.

foto: arhivă