News

Primele imagini cu Adelina Pestriţu după ce s-a vindecat de coronavirus. "Nu e plăcut să fii bolnav"

Primele imagini cu Adelina Pestriţu după ce s-a vindecat de coronavirus. "Nu e plăcut să fii bolnav" camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Adelina Pestriţu a făcut primele declaraţii şi a apărut pentru prima oară public după ce a fost infectată cu coronavirus. Mai multe zile a stat în izolare, a urmat un tratament pentru a se vindeca de temutul virus. Vedeta are totuşi zâmbetul pe buze, deşi a trecut printr-o perioadă delicată. 

Frumoasa vedetă a terminat tratamentul pentru Covid-19. A trecut printr-o perioadă mai delicată, dar are totuşi zâmbetul pe buze în faţa fanilor săi. Lor le-a făcut câteva dezvăluiri pe reţelele de socializare. În imaginile din galeria foto se poate observa că vedeta ar mai fi slăbit câteva kilograme.

“Regret că nu am fost atât de activă pe reţelele sociale, dar am decis să mă concentrez 100% pe starea mea de sănătate. Nu e plăcut să fii bolnav, dar în aceste momente alegi să te gândeşti cum să revii sănătos lângă familia ta şi mai ales lângă copilul tău. În perioada de izolare, mi-am scris toate gândurile într-un articol pe care îl voi urca pe blogul meu, unde vă povestesc detaliat despre toată această experienţă. Mi-am terminat tratamentul, mă simt mult mai bine”, le-a transmis Adelina Pestriţu fanilor de pe Instagram.

Adelina Pestriţu a anunţat că este bolnavă, în urmă cu aproximativ zece zile, când a fost internată în spital.

”Am simţit o stare de oboseală accentuată şi mi-am dat seama că nu pot să conduc, că trebuie să mă odihnesc. Ulterior am simţit că îmi pierd din puteri din ce în ce mai mult. M-am dus să mă odihnesc, când m-am trezit am rămas fără gust şi fără miros. Evident că m-am speriat, sunt un om ca voi toţi şi am un copil, am părinţi, am socri. Am purtat mască, m-am dezinfectat constant pe mâini, devenisem obsedată de spălat pe mâini şi iată că sunt în punctul în care am un test pozitiv Covid-19″, spunea atunci vedeta.

Foto: Facebook, Instagram

Modifică Setările