News

Primele imagini cu eroii noului "Beverly Hills, 90210". Kelly, Brenda şi Donna, victimele botoxului

Primele imagini cu eroii noului "Beverly Hills, 90210". Kelly, Brenda şi Donna, victimele botoxului

"Beverly Hills, 90210" se întoarce. 

La 19 ani de la ultimul episod al serialului adolescenţei noastre, gaşca veselă din Los Angeles se reuneşte, mult mai matură şi cu multe riduri în plus, în reboot-ul ce va fi difuzat de canalul american Fox TV.

O continuare care este onorată de toţi actorii din distribuţia originală a serialului, şi anume Tori Spelling, Jennie Garth, Shannen Doherty, Gabrielle Carteris, Jason Priestley, Brian Austin Green şi Ian Ziering. Singura şi marea absenţă este cea a lui Luke Perry, interpretul mult îndrăgitului Dylan McKay decedând în luna martie din cauza unui infarct.

Ieri, cei de la FOX au lansat trailerul noului Beverly Hills, 90210, iar noi i-am putut vedea pe cei şapte eroi în diferite ipostaze. 

Steve urcând în maşina lui de fiţă, Donna şi Dylan servind cafeaua, Brandon trezindu-se, Kelly uscându-şi părul, Brenda meditând şi Andrea pregătindu-se să plece la muncă.

Voi ce credeţi, va avea succes serialul cu această distribuţie... în vârstă, având în vedere că toţi actorii se apropie de 50 de ani?

Foto: Profimedia

Modifică Setările