News

Primele imagini cu fostul iubit al Irinei Shayk şi tatăl copilului ei, după ce a fost fotografiată cu Kanye West. Ce a făcut Bradley Cooper

Primele imagini cu fostul iubit al Irinei Shayk şi tatăl copilului ei, după ce a fost fotografiată cu Kanye West. Ce a făcut Bradley Cooper camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

Bradley Cooper, protagonistul filmului ”A star is born”, a fost iubitul Irinei Shayk timp de patru ani până când s-au despărţit neaşteptat în 2019.

Zvonurile legate de presupusa relaţie a modelului cu rapper-ul american Kanye West au fost confirmate după ce cei doi au fost văzuţi într-o escapadă romantică în Franţa, cu ocazia zilei de naştere a cântăreţului.

Deşi Bradley şi Irina spuneau că au rămas buni prieteni după despărţire, actorul a fost văzut destul de abătut prin New York. El şi-a plimbat prin oraş fetiţa, pe Lea, în vârstă de 4 ani, copil pe care îl are cu Irina şi pe care îl cresc împreună. Doar că în weekend-ul în care fetiţa stă cu tati, mămica s-a plimbat prin Franţa cu noul iubit, controversatul rapper al căruit divorţ încă nu este pronunţat.

Kanye West s-a despărţit oficial de soţia Kim Kardashian în februarie, după ce ea a intentat divorţul.

Bradley Cooper, în vârstă de 46 de ani, a fost fotografiat destul de abătut. El a avut o relaţie foarte strânsă cu Irina, de patru ani, şi deşi s-au despărţit din 2019, e posibil ca noua ei relaţie să nu-i fi picat tocmai bine, relatează DailyMail. Lea este fetiţa lor, pe care o cresc împreună.

Cei trei au fost adesea văzuţi împreună la plimbare prin oraş. Sunt fericiţi şi senini atunci când ies cu fetiţa lor.

De data aceasta, Bradley a ieşit singur, îmbrăcat casual, şi-a plimbat fetiţa, a ţinut-o în braţe şi a încercat des să zâmbească, pentru ea. Este prima apariţie a actorului, după imaginile clare publicate de DailyMail, care arată că Irina şi Kanye sunt împreună.

La întoarcerea în SUA, Irina a purtat constant mască şi a avut momente când şi-a acoperit chipul cu un hanorac, încercând probabil să ascundă ceva ce oricum se aflase.

Rusoaica are 35 de ani şi a avut o relaţie şi cu celebrul Cristiano Ronaldo.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările