News

Primele imagini cu Raluca, după anunţul divorţului de Pepe. Şi-a făcut bagajele şi s-a mutat

Primele imagini cu Raluca, după anunţul divorţului de Pepe. Şi-a făcut bagajele şi s-a mutat camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Anunţul divorţului dintre Pepe şi Raluca Pastramă a venit ca un trăznet pentru mulţi, chiar şi pentru familiile celor doi. Iată că de aproximativ trei săptămâni nu mai locuiesc împreună, ea şi-a făcut bagajele şi a părăsit casa în care a stat alături de Pepe şi fetiţele lor. Ce urmează pentru ei?

Timp de opt ani de zile au format una dintre cele mai frumoase familii din showbiz-ul românesc. Au devenit oficial un cuplu în 2012 şi de atunci au fost de nedespărţit până acum, când Pepe a anunţat public divorţul. El şi-a dorit o împăcare, dar se pare că ea a decis că nu se poate, că este mai bine să o ia pe drumuri diferite. Se înţeleg foarte bine, au o relaţie bună, nu au nicio supărare şi se concentrează asupra creşterii micuţelor, cele două fetiţe pe care le au împreună. 

Recent, Raluca Pastramă a fost surprinsă de paparazzi pe străzile din Bucureşti, scrie spynews.ro. Raluca Pastramă e cea care a plecat din casa unde a locuit, şi-a făcut bagajele şi s-a mutat. După ce şi-a luat lucrurile, aceasta s-a îndreptat spre casa unei tinere blonde, care a ajutat-o să care toţi sacii pe care îi avea în maşină. Se pare că Raluca ar locui acum la o prietenă, poate o rudă, o apropiată a ei. Cert e că nu mai stă în casa în care fetiţele ei au crescut. 

În urmă cu câteva zile, Pepe a dezvăluit că deşi nu mai locuieşte alături de soţia lui, fetiţele lor petrec la fel de mult timp cu ambii părinţi. Atât cântăreţul, cât şi soţia lui se ocupă de copii, le duc la grădiniţă, iar Raluca le aduce cu plăcere să doarmă acasă la tatăl lor. Se pare că cei doi le pun pe primul loc pe fetiţele lor.

Ce i-a reproşat Raluca lui Pepe

În urmă cu câteva luni, în cadrul unui interviu, Pepe şi Raluca au apărut împreună, foarte glumeţi. Au vorbit despre momentul în care s-au cunoscut, iar atunci ea i-a făcut un reproş acestuia, un lucru de care o să îşi amintească mereu.

„Pepe nu m-a cerut de soţie, o să îi strig asta toată viaţa noastră că nu m-a cerut de soţie… Este o amintire pe care voiam să o avem”, a declarat Raluca Pastramă, într-un videoclip postat pe canalul cântăreţului de Youtube.

Pepe este cel care a anunţat acum, în 2020, divorţul de Raluca. Ea şi-a dorit separarea: "Vreau să fac un anunţ extrem de important pentru mine şi cred că şi pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum, mai exact vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei."

Pepe şi Raluca Pastramă vor divorţa la notar

Se pare că cei doi au încercat să îşi salveze relaţia, să discute, să o ia de la început, însă Raluca a decis că este mai bine să pună punct poveştii lor. Relaţia dintre ei este acum una destul de bună, se înţeleg, nu există tensiuni, dar în curând se vor prezenta la notar pentru a semna actele de divorţ. Nici Pepe nu ştie exact când s-a produs ruptura.

„Suntem doi oameni maturi, ne asumăm. În momentul de faţă, fiind de comun acord, vom merge la notar şi nu există nici un fel de proces, litigii sau alte speculaţii. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul”, a mai spus Pepe într-un video pe Youtube.

Foto: Facebook, Spynews

Modifică Setările