Case Regale

Primele poze cu fiica lui Nicolae şi a Alinei-Maria a României au apărut într-o revistă franceză

Primele poze cu fiica lui Nicolae şi a Alinei-Maria a României au apărut într-o revistă franceză camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

S-a împlinit aproape o lună de când fostul Prinţ Nicolae şi soţia lui au devenit părinţi.

La început de noiembrie, tânărul în vârstă de 35 de ani a anunţat printr-o postare pe Facebook că a devenit tată de fetiţă.

“Sunt foarte bucuros să vă anunţ naşterea fiicei mele, Maria-Alexandra, pe 7 noiembrie 2020, la ora 20.05. Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Polizu din Bucureşti. Soţia mea, Alina-Maria, şi fetiţa noastră sunt perfect sănătoase. Regele Mihai, bunicul meu, ne ocroteşte.”

Astăzi, Nicolae a anunţat pe reţelele sociale că ei şi fetiţa lor au pozat pentru revista franceză Point de Vue, în ediţia care a apărut tot astăzi la chioşcuri. Într-un articol exclusiv cu trimitere pe copertă, Nicolae şi Alina ai României apar ţinându-şi în braţe fiica în vârstă de nicio lună (foto stânga coperţii).

Bebeluşul este primul venit în familia tânărului de 35 de ani şi a soţiei lui de 32, Alina Maria de Roumanie. Nu şi primul pentru Nicolae, dar asta este altă poveste, una mai puţin oficială. Acesta mai are un copil dintr-o relaţie anterioră, cu Nicoleta Cîrjan, o fetiţă în vârstă de patru ani numită Iris.

Este mersul firesc al lucrurilor în cuplurile regale, fie ele şi unele nerecunoscute. La doi ani de la nunta care a avut loc la Sinaia, pe 30 septembrie 2018, eveniment organizat cu mare pompă, nelipsind nici celebra caleaşcă regală, Nicolae şi Alina au devenit, de luna trecută, părinţi. În urmă cu cinci ani, Casa Regală Română anunţa excluderea lui Nicolae din linia de succesiune şi retragerea titlului de principe, care îi fusese atribuit în anul 2010. Nicolae era, pe atunci, al treilea în ordinea de succesiune, după Mihai I şi Principesa Margareta.

Comentarii

Modifică Setările