News

Primele zile ale Laurei Cosoi cu fiica ei sunt de poveste: "A fost, pur şi simplu, înălţător" FOTO

Primele zile ale Laurei Cosoi cu fiica ei sunt de poveste: "A fost, pur şi simplu, înălţător" FOTO camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Abia reîntoarsă acasă după naşterea micuţei sale, vedeta a postat primele instantanee din noua sa viaţă de mămică.

Laura Cosoi şi soţul său, Cosmin Curticăpean, sunt absolut extaziaţi de venirea pe lume a fiicei lor. Practic, povestea lor de iubire şi-a găsit acum împlinirea în acest prunc, care le-a umplut casa şi inimile de bucurie. Este ceea ce mărturiseşte tânăra mămică şi pe blogul personal, într-un articol dedicat acestei minuni din viaţa lor.

"Ni s-a umplut sufletul de fericire şi inima de dragoste când luni, pe 11 iunie, la 5.36 a venit pe lume Rita, fetiţa noastră şi, odată cu ea, am simţit că am primit şi binecuvântarea lui Dumnezeu. Suntem binecuvântaţi cu un pui de om superb, iar Cosmin este absolut convins că e perfectă! :)", ne spune emoţionată Laura Cosoi.

"I-am ales numele Rita de la Sfânta Rita de Cascia, făcătoare de minuni, celebrată de catolici şi printre semnificaţii Rita este- “copilul luminii”. Sfânta Rita ne-a fost alături în fiecare moment şi astfel alegerea numelui a venit natural, firesc", explică ea.

"Naşterea, pe cale naturală, a durat puţin – în două ore şi jumătate Rita a fost în braţele mele! Au fost momente extraordinar de emoţionante şi totul a decurs mai bine decât m-am aşteptat. (...) Am trăit un amalgam de emoţii atât de intense, o experienţă unică! Am fost tot timpul conştientă de însemnătatea acelor clipe, care, parcă, au ceva mistic în ele. Momentul în care am ţinut-o pentru prima dată pe Rita în brate, cu Cosmin alături a fost pur şi simplu înălţător", a mărturisit ea.

"După ce am născut, am mers în salon unde am rămas doar cu Rita şi Cosmin, aşa cum mi-am dorit. Am vrut ca această experienţă să fie cât se poate de intimă, în formulă completă de trei. Cosmin m-a ajutat enorm şi sunt sigură că fără el, naşterea nu ar fi fost în forma ei completă, desăvârşită. M-a sprijinit în toate felurile posibile. Eram cu fetiţa la sân, Cosmin aţipise, iar eu, uitându-mă la ei, m-am pomenit cu ochii în lacrimi. „S-a născut Rita, copilul lui Dumnezeu” – fraza aceasta mi-a venit în minte în acele clipe. Nu am putut să nu mă gândesc la faptul că noi, oamenii, suntem creaţii perfecte, care, iată, se multiplică în forma lor perfectă. Am realizat atunci minunea aceasta, cum este venirea pe lume a unui copil, dar şi faptul că, toţi suntem ai lui Dumnezeu! Suntem recunoscători! Îţi mulţumim Rita că ne-ai ales şi că astfel avem şansa să fim nemuritori, dând viaţă!"

Foto: Sorina Andreica