News

Primul Crăciun în 3. Cât de simpatic este mezinul Elei Crăciun!

Primul Crăciun în 3. Cât de simpatic este mezinul Elei Crăciun!

Ela Crăciun se bucură în această perioadă de primele sărbători de iarnă petrecute în noua formulă, alături de cei trei copii ai săi. Este primul Crăciun al micuţului Nicholas, venit pe lume în urmă cu două luni.

Vedeta de televiziune a realizat o şedinţă foto specială, alături de Alex, Alesia şi Nicholas, în timp ce împodobeau bradul de Crăciun. Fotografiile sunt superbe şi prezintă armonia din sânul familiei.

Toţi patru apar îmbrăcaţi cu haine roşii, în ton cu sărbătorile de iarnă. Vedeta poartă o rochie roşie cu mâneci lungi şi cizme negre, Alex jeanşi negri şi pulover roşu cu ren, Alesia rochiţă din voal roşu, iar micuţul Nicholas un costumaş roşu imprimat cu detalii specifice sărbătorilor de sezon: reni, cadouri şi spiriduşi.

Bradul pe care l-au împodobit este superb, având decoraţiuni aurii, multe dintre ele realizate manual.

„Este primul Crăciun în noua formulă şi este mai frumos ca niciodată. Alex şi Alesia sunt fascinaţi de frăţiorul lor cel mic. Ar sta tot timpul alături de el, ar vorbi cu el, l-ar răsfăţa. Alesia este atentă la modul în care îl îngrijesc şi vrea să repete gesturile, să le înveţe. Am împodobit bradul din timp, pentru că de Crăciun vom fi plecaţi cu toţii la Sinaia. Acolo vom petrece sărbătorile alături de întreaga familie. Pentru mine, venirea pe lume a lui Nicholas este cel mai frumos dar pe care l-as şi putut primi. Întreaga familie a fost răsfăţată astfel de Moş Crăciun anul acesta”, declară Ela Crăciun.

Modifică Setările